Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

Mery NR
no akurat som si to pozrela v archive.nemam slov co tam ona rozpravala.hlavne ze pre iny dennik sa vyjadrila ze by si ich dala znova.a tu rozprava ze ani za nic.sama asi nevie co chce.

Mery NR

a najlepšia správa na koniec.. :-))
dnes som po 6 rokoch snívania po vytúžených prsiach bola konečne na konzultačke u Očenáša.
A.. mám termín na 07.02 !!!!! :-))))
babulky, viete ako sa teším!! za 4 týžd. o takomto čase už budem mať prsíčka :-)))
a vôbec nevadilo, že som len 6 mesiacov po pôrode a ešte mi kvapká mliečko (čo mi bolo trošku aj čudné)

Mery NR

baby, nepozerali ste dnes ráno na Markíze Teleráno?
bola tam Andi Timková. Rozprávali sa s ňou o plastike pŕs. Rozum sa mi zastavil akú negatívnu reklamu robila na plastiku. Keby ste to počuli. Začala, že hneď ako ich už mala to oľutovala, že jej boli všetky veci malé, nevedela si na seba nič kúpiť, lebo čo jej bolo dobré na prsia tak jej odstávali ramená a bla bla... a že nevedela vôbec spávať od nich, lebo keď bola na chrbte ju to tlačilo, na bruchu už vôbec a dala si ich po 8 rokoch von! ani jedno pozitívum nespomenula!!
a najviac ma zarazilo keď spomenula, že operácia prebehla celkom ok, nemala bolesti a že NA DRUHÝ DEŇ keď prišla domov už vysávala!!!!! kokso, takto klamať do priameho prenosu.
jaaaaj, prečo ste to nepozerali?! to som z toho len ja takto vytočená?

lilly1

Zuzika Zuzike

Určite to dáme..:)))..toš, ked som už zmákla dva porody..
Pôvodne ma mal operovať o 15,30h. a dnes mi písal, že už o 7,00h. Super,,,ráno, aby som aspon o 3,30 vstávala, lebo cesta je cca 2,5 hod.

lilly1

Zuzika Zuzike

mala by som mať 320ml polytech pod sval, väčšie sa mi už ževraj nezmestia, že jedine pod žľazu...ale baby tu ma presvedčili, aby som nešla pod žľazou..
Ty ich kde dávaš??