Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

ariony má dakovna a myslím, že aj ciciky, len tá sem už veľmi nechodí a ona tiež bola u Dr.Očenáša..

rita149

lucky363

dakujem, chcem to pozriet ale nejde mi to, ze momentalne nedostupne, nevadi skusim neskvor.om na to zvedava.Ale nechapem ako ich mohla mat tolko rokov ked bola nespokojna.Podla mna len trepe!

lucky363

Mery NR
ja som tiez z nej maximalne sklamana,stale sa mi zdala hrozne mila a zrazu sa takto vyjadruje?potom co si chcela dat znova silikony a teraz rozprava ze to lutuje?ze by si ich uz nedala.ha.
tiez si neviem predstavit ako jej mohli stvrdnut.

Mery NR

ingrid,
hej, tuším si mi to raz aj písala, alebo to bola dakovna?! už neviem. kto tu má ešte Ariony, nevieš?

Mery NR

lucka,
v teleráne mala aj 2 vstupy kde o tom kecala a ževraj jej aj praskli tam spomínala. ani nie že praskli, ale tak zhrubli skameneli na jednej časti, že keď ich už mala doma si ich pozerala a že jedna časť bola úplne stvrdnutá ako keby na kosť.. no neviem.. moc sa mi to nezdá.. ako môže silikón stvrdnúť na kosť. ale preháňala tam riadne, čo sa týka niektorých vecí. doteraz som ju žrala lebo je fakt milá, ale po dnešku som z nej moc sklamaná

Mery NR

imploše Arion, ževraj sú špičkou na trhu, majú najlepšiu textúru, široký záručný program (ako jediný na trhu preplatia v prípade reopky aj operáciu) a 6 vrstvový plášť (takže najnajmenšie riziko presiaknutia-prasknutia). teraz neviem či 320 alebo 330 ml, anatomy.
ja som chcela najprv Mentor alebo Nagor, lenže ako som ich držala sa mi zdali dosť tvrdé na dotyk. tým som tam išla, že Ariony nie, lebo sú predsa len novinka a moc o nich nepočuť, ale dala som sa ukecať, dúfam, že neoľutujem