Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Ja som tiez pozerala Telerano, tiez mi nesedelo co vravela...no mozno si to po case rozmyslela, ale tiez si pamatam, ze vravela, ze si mozno este implose da.
Ale asi musela mat vacsi problem, ked vravela, ze jej ich vybraali a museli tyzden pockat, kym urobia korekciu, lebo jej(asi s drenov) stale bordel vytekal.

No...mne implose tiez vybrali, v lokalke, tiez bez upravy, doslova rano som prisla, vyliezla na stol, opichali, otvorili, vybrali, vycistili, zasili a obviazali. Dali mi ich do sacku, ze suvenir a isla som domov.

engie100

aj ja som to pozerala v teleráne myslím si že to prehnala (Andy)...
Vedľa nej sedela Kveta Horvátová, ktorá písala v jednom článku na nete, ako sa jej dobre s nimi kojilo a že ich už má okolo 10 rokov...tak asi tak...
:))
je to určite vec názoru...

zajacik_006

Mery NR
ja som mala u Očenáša pôvodne navrhnuté ariony 320ml ale v deň opky mi ich zamenil za 330ml mentory. Tiež som sa na ne tešila,zvlášť keď ako jediné majú až 6 opláštení a výhody kvôli reopkám. Držala som oboje značky v ruke a ariony sú mäkkšie.

Mery NR

ingrid,
nemáš nemáš niekde tabuľku veľkosti na Ariony? ja si ich neviem vygoogliť. lebo neviem, či budem mať 330 alebo 320, riešili sme aj mentory aj tieto a potom sa mi to doplietlo. neviem či mentor 330 sú ako arion 320 alebo opačne. lebo o týchto dvoch sme sa bavili.
inak sa aj čudujem, že mi hneď schválil tú veľkosť na moje miery. mám len 158 cm a 48 kg. ako zajacica :-) podľa mňa ich budeme mať podobné. hovoril, že by sa mi tam zmestilo aj 350 a po opke by sa mi ešte aj to málilo, ale ževraj to by už bolo vidieť cez leto v tričkách, že nie sú moje