Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

Mery NR,
super konzultacku mas za sebou a termin opky coskoro. Hmm, sikula. Aj ja mam Ariony, dala som na radu Dr. a zatial som spokojna.
drndula,
blahozelam mas to za sebou. Nech sa ti to krasne hoji a coraz menej boli.

xantipa163

Katka

hej to si vystihla, ako placky :-)
Neviem, asi to nie je vidiet, ale neovisli po vybrati, proste splaskli. Takze teraz potrebuju len vyplnit. A to mam akoze fakt dobru elasticitu koze, lebo tesne ako ich vybrali, tak koza na nich jak babka zosuverena.
Mala som len 150ml gulate pod zlazou, teraz budem mat 350ml anatomy pod svalom, Cerven, ze sa zmesti aj 400ml, ja ze ja chcem len 300ml, tak bol kompromis.
Ja som mala pred 15 rokmi, ked som bola prvykrat pekne, pevne, nejaky mensi zaklad tam bol,takze stacil dat take male a boli pekne, plne a hlavne prirodzene vyzerajuce. Teraz su v supliku. :-)

Katka54

xantipa,

no, ako dve placky..:/ Nemohli by sme mať všetky pekné guľaté prsia a na furt? :)

ty si ale mala asi svoje na začiatku s pekným základom, nie? či to ti tak "narástli" pri tehotenstve a po plastike?

Ty si mala predtým 260ml a teraz ideš na 330ml?

xantipa163

drndula

tesim sa aj ja s tebou, fukame vsetky, nech neboli a nech su kraaasne. :-)

Katka

Vsak kukni do galerky, mam tam fotku...tak vyzeraju po dvoch kojeniach a vybrati implosov pred necelym rokom.

Katka54

drndulaaaa,

ty si herečkaaa, keď píšeš na fórum s kvapkajúcou infúziou..:)))

Som rada, že to máš za sebou, nech je ti už len lepšie a lepšie..

Bolí to jak sviňa, čooo?! Dúfam, že ma odvaha neprejde..

drndula

Ahojte Babyyyy,tak mám po a pozfravujem vás z nemicnice,..ráno som išla prvá chvalabohu,chcela som to mať už z krku...len tie bolesti suuu...

P.dr.Cerven ak čítate,tak ďakujem,som uz na ne neskutočne zvedavá...:;););)

Katka54

Mery NR,

no super, teším sa s tebou. :)) Nakoniec si ma ešte aj predbehla. :)

xantipa,

a ako vyzeral hrudník, keď ti vybrali imploše? Dá sa tak existovať?

baby,
neviete nič o tende a drndule? som zvedavá ako sa majú..:) už sú v klube prsatíc aj ony..:))

lucky363

Mery NR
toto bolo dnes v spravach na markize.

tvnoviny.sk

baby a nezabudnite si uplne dole potom pod prispevkom precitat co tam ti idioti komentuju.