Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

Mery NR
Ahoj ak sa ti nikto neozval na ten termin opky 12.9.ja by som ho brala lebo mne dali predbezne na november:( a budem len rada ak by to bolo skor.

zajacik_006

Mery NR
mne kázal dr. Očenáš nosiť pooperačnú 6týždňov. Nevedela som si na ňu zvyknúť,ale potom som ju ešte nosila na noc asi 5mesiacov. Cítila som sa v nej akosi istejšie alebo čo. Ako som ju zo začiatku nenávidela,potom som sa jej nevedela vzdať.
Inak dívala som sa znova na teba v galérke a uvidíš,že budeš veľmi spokojná s tou velkosťou. Máš lepší základ ako som mala ja a na mne by sa to stratilo a u teba budu vyzarať úžasne.

Mery NR

dakovna,
u dr.očenáša sa do kedy nosí pooperačná podprda? už si skúšala aj normálnu? dotýkajú sa ti prsia, keď ich máš v obyčajnej? lebo ja som mu vyzdvihovala, že ich chcem mať čo najbližšie k sebe. jediným mojim strašiakom je, aby som nemala veľkú jamu medzi prsiami.. do kelu a ja som sa aj zabudla opýtať akú veľkosť pooperačnej podprdy budem mať :-(

maja33

Ahojte baby,

síce neprispievam, ale čítam poctivo - dosť mi toto fórum pomohlo pri rozhodovaní - dnes som bola na vyberaní stehov... a som teda nadmieru spokojná - mám ES 240 stredný profil - nechala som si rezervu...možno časom po bábetku aj viac, uvidíme. Chcela by som sa opýtať skúsených - používali ste po vybratí stehov aj tie silikónové náplaste? a od kedy si ich môžem začať lepiť?

lucky363

Mery NR
ale najlepsie natom je ze na markize hovoria o troch babach ze jedna z nich si dala tie implantaty prec v pezinku.a na novom case na stranke hovoria o styroch babach a ze ta jedna si ich dala odstranit v kosiciach.no vyber si :-)

kleopatra4589

Katka 54

Hmm, tak myslim, ze da.. lebo vramci bezpecnosti by to pola mna nezatajili.. casom by sa na to tak ci tak prislo..

Katka54

xantipa,

myslíš, že 305ml na prvý krát, keď som ešte nerodila nie je veľa?

kleopatra,

písala tu nejaká janka_s v mene spoločnosti siklienka, že ES nemajú s PIP nič spoločné. A na ich stránke je a také ofic. vyhlásenie..
Dá sa tomu veriť?

Mery NR

lucky
dík za link. tie komenty ma ani neprekvapili, všade kde sa píše o silikónoch sú podobné reakcie. čudujeme sa keď na augumentaciu je všade len negatívna reklama?! milujem aj tie články, ktoré píšu novinári/ky, ktorí nemajú ani základné vedomosti o plastike a vypisujú tam, že sa s implošmi nedá napr. kojiť. raz som na to reagovala a hneď ma napadli ako hyeny, odvtedy podobné diskusie na portáloch nekomentujem.
xantipa,
tak budeme spolutrpiteľky :-) ja som mala najprv tiež termín u Červeňa na 12.sept ale nakoniec som sa rozhodla pre NR, keďže som z tadiaľ.
OZAJ BABY, PONúKAM SVOJ TERMíN U MUDR. ČERVEŇA . KONZULTACIA NA 02.MARCA A OPERáCIA 12.09.
zatiaľ som termíny nezrušila, plánujem tento týždeň, tak keď máte záujem dajte vedieť