Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Mery NR
ale tie mentory sú rozmerovo iné. Mám vysoký profil. A práve keď ma pred opkou meral a už pomaloval,tak sa rozhodol zmeniť tie imploše.Čo som mala ísť prvá na sálu,tak išla najskôr spolubývajúca,lebo na moje druhé imploše sa muselo čakať,kým ich privezie kuriér. Tie pôvodne dohodnuté ariony síce boli už na klinike,ale rozhodol sa zameniť to.

Mery NR

leluska69,
jasne, môžem ti ten termín dať. zavoláme si tam teraz niekedy,alebo to zatiaľ necháme tak? môžem ti aj termín konzultačky dať na 2.marca keď chceš. inak Mimka69 tu tiež ponúkala voľný termín na konzultačku na január, chcela som ho ja, ale mne už bude nanič. tak skús sa s ňou dohodnúť

maja33

Lucky 363

mám 240 ES pod svalom, ale nebola som Chirmede - bola som u Dr. Švehlíka a musím povedať, že napriek tomu, že to pravdepodobne nerobí tak dlho ako Červeň tak mu to teda vyšlo, ale čo ma u neho presvedčilo bola cena a čakacia doba - lebo som to chcela stihnúť medzi sviatkami. Viem, že som zariskovala, ale ja som mala prsia celkom obstojné aj pred - tak som nemala obavu keďže som išla do menších implošov.

Nechtíkovú masť si dávam aj ja, len sa bojím hneď po vybratí stehov tých náplastí

lucky363

maja33
tak to je super.ja mam tiez rez pod prsiami sice som tri mesiace po opke uz ale tiez mi jazvicky nebolo velmi vidno,kedze si ich poctivo kremujem.
ty si ich uz niecim kremujes?ja pouzivam contraktubex v kombinacii s nechtikovou mastou.a super to zabera.
ked v kosiciach tak predpokladam ze si bola v Chirmede?alebo inde?
aku velkost mas?

Mery NR

zajacik,
v galerke nemám aktualne foto. je to tam ešte spred 2 rokov tuším. teraz po druhom tehu a pôrode sú trošku ovisnutejšie. akože na tebe by sa to stratilo, veď ja mám navrhnuté 320 Arion a ty máš 330 Mentor, čo je to isté veľkosťovo.

sisente

baby

mozno sa to tu aj rozoberalo, vsimli ste si ze mate tie prsia chladnejsie ako ostatok tela? ci len ja som takato ina? :))) na hrudniku este ok, ale od bradavky smerom dole su take studene, stale :)))

maja33

lucky 363

na opke som bola v KE - som ešte len2 týždne po, ale som milo prekvapená, že jazvičky sú úplne minimálne (rez pod prsníkom)