Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

maja33
tak to neviem ani ja ako to je,ja sice na slniecko nechodim len do solarka.ale zatial som este nebola.pretoze si nechcem jazvy prelepovat,pockam pokial budem moct ist normalne do solarka aby mi aj jazvicky opalilo ci ako.

lucky363

leus
aj ja nosim pooperacnu na noc.ale som inak skoro stale v sportovej.inak mam uz aj normalne kosticove kupene.ale mala som ich asi len dvakrat :-)

Mery NR

leluska,
ja som si to tiež kvôli tomu rozmyslela, chcela som prsia už do leta.
zajacica
teraz som sa merala, pod prsiami mám 75 cm. tak mi asi preto dal tie širšie ariony. aj spomínal, že tam mám miesto na šírku 13 a 13 cm, ale radšej také široké nie, aby sa mi nestalo, že mi zrastú jedna k druhej, tak dal 12 a 12 šírku. hovorila som mu, že mi je jedno či budú trošku väčšie či menšie,len nech sú blízko seba. ty ich máš pekné, žiadna jamka medzi nich.pooperačnú si mala akú veľkosť? že ja sprostá som sa na to nespýtala, teraz ma mrle žerú aké budú, ale spomínal, že také trojky aké aj chcem určite

leluska69

Mimka69
ahoj prosim ta ten termin konzultacie na januar u DR.Cervena je este aktualny?na kedy presne to bolo ja by som tam zavolala nech ma skusia prehodit ak to este pojde.
zatial dakujem.

zajacik_006

Mery NR
a ty máš koľko pod prsiami? Lebo mne sa to rozhodol zmeniť kvôli tomu,že mám 70cm a tie ariony by boli širšie a nie tak vystuplé ako mentory.

leluska69

Mery NR
dakujem za info ja mam momentalne termin konzultacie na februar idem este pohladat co ponukala Mimka69 ci je to este aktualne to by bolo super keby sa mi to takto pekne posunulo uz som mala hlavu v smutku ze sa nedockam alebo zvolim DR.Ocenasa,Marsala... tam kde sa tolko necaka:)

maja33

lucky363

no veru počkám ešte 2-3 dni a vyskúšam, snáď to bude v pohode, už nech je letoooo

a inak s tým opalovaním tomu teda nerozumiem vôbec - že jazva do seba natiahne pigment a je viditeľná....podľa mojich iných jazvyčiek skôr mám opačný problém - každú jednu mám svetlejšiu ako pokožku a čím som hnedšia tým je ich viac vidieť a to som teda hnedá skoro celý rok a nikdy som si žiadnu ani čersvú pred slnkom nezakrývala

Mery NR

zajacik,
môže byť,to spomínal aj mne, že veľkosťovo sú rovnaké, len tuším šírku majú inú. že buď 330 mentor alebo 320 arion, potom sa pozrel do tabuliek a povedal, že arion má lepšie miery na môj hrudník. jaj len dúfam, že ich nebudem mať ďaleko od seba a hlavne bradavky aby som mala rovnako uložené.. už nech tie 4 týždne prejdu :-)
baby, neviete čo je s Mimkou69?? ona bola tiež koncom novembra v NR a nejak je ticho

lucky363

maja33
no pocula som nieco o tom doktorovi,ale nevidela som vela prac od neho.tak zaklad ze si spokojna.
tie naplaste som si chcela aj ja kupit,ale myslim ze su zbytocne.tie kremiky mi na moje jazvicky uplne stacia.:-)