Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Mery NR

a ty si implose a podprdu neobjednavas? Lebo u Cervena ti daju objednavkovy list a s tym si musi pacientka mesiac pred operaciou zavolat, ci zamailovat do Siklienky a objednat si to sama.
Na tej objednavke mas vsetky udaje o type a velkosti implantatov aj podprsenky.

xantipa163

Katka

neboj, bude to akurat, mas pekny zaklad. :-)
Tych 150ml pred rokmi mi dali preto, lebo vtedy moc velke nedavali, podla mna, by dnes uz malokto bol s takymi spokojny, lebo neboli velke, len pekne, plne.
Po kojeni, ked sa koza povolila, tak sa nejako zmensili, takze som nosila push-upky s vankusikmi, lebo uz to nebolo ono.
Treba brat ale na vedomie, ze ked este len deti planujes, bude mozno treba po case vymena, mozno ti nebude uz vyhovovat vzhlad, no je to individualne.
Ked sa menia po rokoch, tak sa musi dat viacmenej skoro raz taka velkost ako predtym, inak to nebude mat pozadovany efekt.
Takze ked budes mat teraz 305ml a budes chciet po detoch menit, tak predpokladam ze to bude uz potom takych 500ml. :-)
Origos ako Cifrova. :-)

Ale si zas zober, ze ked ona ma uz teraz 500ml, co uz si da potom? Bud nejake 600-700ml, alebo korekciu s augmentaciou.

dakovna

Mery NR,
zajacik ti uz odpovedala. Ja som zatial normalnu podprdu neskusala, stale nosim pooperacnu, nechcem nieco pokazit...
Ale vidim, ze prsia sa mi pekne usadzaju, uz nie su take tvrde a opuchnute. Zatial ich nestlacam, neskusam ci sa uz daju dat k sebe, nechcem nic zbytocne urychlovat... Ale muz mi hovori, ze su coraz krajsie.
Neboj budes mat krasne, Dr. Ocenas je kvalitny odbornik. Inak Mery, nemala som ziadnu modrinku a to som po opke asi tyzden este riadne kaslala a po tyzdni si z lahu uz sadala sama bez pomoci.
Ktosi tu pisal, ze ma prsia akesi studene... alebo nieco take. Ja nie, citim ze su take ako ostatok tela a niekedy mam pocit, ze su este teplejsie :)

Zuzika Zuzike

lilly
bože to máš super že ideš hned ráno, dufam že aj mna hned zoberú mám tam byť o 7.30
ja idem tiež pod sval.. tak ťa tu budem čakať že ako čo si dáme vedieť :)

Zuzika Zuzike

rita149
už nech aj ja idem na kontrolu, budem rada ked pojdem hned prvá a po tom už nech stonám na izbe..

engie100

Mery NR

Ahoj ja by som vyskúšala ísť na konzultáciu k Červeňovi, ak by si mi posunula tvoj termín na 2. marec bola by som rada. Môj mail je engie100@zoznam.sk

zajacik_006

Mery NR
pooperačnú som mala 70B a teraz nosím 70D a aj 70E,záleží od strihu. Ja si myslím,že tie trojky mať budeš určite. To aj mne hovoril na konzultácií pri tých arionoch.