Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Mery NR
skoro všetky podprdy mám D a len jednu mám de. Keď som si ju kupovala v jednom butiku a skúšala si ich viac,tak práve ta mi dobre sadla. Až doma,keď som išla vyhodiť krabičku od nej,som si všimla,že je na nej napísané 70E a ja som tomu neverila. Myslela som si,že to predavačka dala do inej krabičky.Až keď som si to overila na podprde,som ostala prekvapená. Veľmi záleži od strihu. Aj v galérke som v nej odfotená,tuším 56 fotka.

solnicka

rita
ty ako? ty si uz bola na kontrole ze? a co ti povedal na ten rozriel?
a nieviete co je s blondgirl? ona mala tiez takyto problem...

solnicka

Cavelko baby :)
ide niekto teraz cez vykend do PK k cervenovi? ja idem k nemu na kontrolu tam sice az po 2 mes. ale tak idem lebo mne sa ta asimetria neupravila a uz sa asi ani neupravi...uz to sice ani nieje vidiet skoro , teda ja to skoro nebadam ale zas ked ma priatel fotil do galerky tak som ostala sokovana ze ako to je stale vidiet ;(
a ked dam ruky uplne hore tak vtedy to je vidiet ten lavy zostane ako je ale ten pravy akoby ide hore viac a tam je rozdiel skoro 1cm ;(
ale tak hlavne ze v podprsenke a len tak volnym okom to nevidiet...ale aj tak by ma zaujimalo ze preco to je tak ked pred opkou som mala super a aj doktor sa tesil na ne ze to bude radost robit ze su ukazkove...hmmm...takze tak
Inac k vladke mas moj obdiv moja ja tiez neviem ako by som to prezivala keby ze som na tvojom mieste sama som taka na vazkach pre tu moju asimetriu ale to sa neda porovnat...drzim palce nech to vsetko dobre dopadne a neboj urcite sa este usadia ved to chce cas nakoniec to bude mozno este lepsie ako si myslis..predsa to bol velky zasach do nich tak potrebuju viac casu len ;)
hlavne veeela pozitivneho myslenia ;)

Mery NR

zajacik,
máš podprdy aj E-čka?! veď to sú päťky. preboha, také bomby zas nechcem. :-)
leluska69,
chcela by si aj ten termín na konzultačku alebo len termín opky, lebo keď nie tak konzultačku poskytnem energie100, ktorá má tiež záujem
energie100,
počkám na odpoveď od lelusky a dohodneme sa :-) neuraz sa keby to nevyšlo, ale ona sa mi skôr ozvala
xantipa,
ja si neobjednávam a nevybavujem nič. mám poslať Mudr.Červeňovi na účet peniaze za imploše, on ich objedná aj donesie na opku. zbytok doplácam už Avelane
baby, pred opkou nežiadali ani od vás sono prsníkov?? lebo mne to je čudné že nie, ja si ich dám vo vlastnom záujme,práve dnes som sa objednávala u nás v nemocnici. predsa len som 6 mesiacov po pôrode a kojení, či sú zľazy ok.lebo som počas kojenia mala také 3 hrčky

Zuzika Zuzike

Tenda
gratulujem k prsiam..
mna čaká zajtra operácia u MUDr. Červeňa
chcem sa ta len opýtať ty máš rez v podpazuší či pod prsiami??

rita149

tenda1

gratulujem k prskaaam!!! A maš to za sebou :-) Tak ty si riadna hrdinka ked píšeš že je to ok ta bolest.Ale ty mas rez pod prsiami, že? Lebo to vraj tak neboli.Aj mna podprsenka tlačila pod pazuchami a ja som tam este aj rez mala, musis vydržad. Nerozopinaj sa račej aby sa niečo nestalo!!!

drndula

aj tebe gratulujem.Ty sa asi viac približuješ mojej bolesti aku saom ja mala :-).Ale nič sa neboj, už to bude len lepši, oplati sa vydržať. Myslim ze ked som to ja vydržala . vydrží každy!!! Ked budes mocť napíš ako to prebiehalo. Ty mas rez pod pazusim?

drndula

Tenda

Ahoj moja...no Vcera som tú písala,zr som to prezila,bolestí sú,ešteže tabletky existujú,Ja som išla hneď prvá,aspoň som nemusela čakať.akurát som bola na prevaze,uz dom ich aj videla,sú krásne...a čo ty? Ako vidím zvládas to v pohode,mne robí problém zdvihnúť sa z postele,páli to,bolí...

tenda1

a zabudla som povedať , že aj vstávam sama , chytím sa popod stehná a pomocou brucha sa pekne vytiahnem , chce to len cvik

tenda1

Ahoj baby , tak konečne to mám už za sebou !!! Cítim sa celkom dobre až na tie noci , nedá sa mi vôbec spať.Chrbát ma bolí viac ako cicky- tie sú v pohode - taká svalovka :-). Len ma strašne tlačí tá podprda pod pazuším a rozopnúť ju zatiaľ nechcem , aby mi to nekrvácalo .

Inak múžem povedať, že je to úplne v pohode , jasné že obmedzenia sú , ale sama sa obliekam , jem aj malý celkom fajn , čo som sa bála najviac. Takže babule čo čakáte , nebojte sa nie je to také strašné :-)