Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzie3

solnicka, tiez som mala rovnaky problem, jeden implos je proste vyssie. Mala som miernu asymetriu aj predtym- po kojeni, no doktor ma ubezpecoval ze po opke budu ukazkove. Neboli. Teraz je to uz 10 mes. po op a hoci si sadli, rozdiel tam stale vidno, a ano, najviac na fotkach.
Tiez som chodila castejsie na kontroly a podlepovala jedno prso, ale to nepomohlo. Reopka mi za tie opatovne peripetie nestoji, kedze v podprsenke to nevidno, ale ciastocna nespokojnost tu je.
A napriek tomu, ze sa baby od červena tu zas do mna pustia, musim povedat ze som si vsimla viacere od neho, akoby tie implose sa mu nie vzdy podarilo dat v rovnakej vyske. a tiez nieje vzda pravda ze z povodnej asymetrie sa nedaju spravit pekne symetricke prsia!

barbora10

dievcata nebudem mat par dni PC,kde mam program rajce,tak mailiky od vas vybavim potom.

solnicka

no ako s tou galeriou.isla by si do toho???

solnicka

vladka
no na niektorych foto to vidno velmi ale tie som radcej nedavala do galerky ale to mozno aj svetlo robi tak neviem, ale celkovo na fotkach to viac vidiet ako v skutocnosti asi to tie fotky nejako skresluju....
bola som u cervena 7 novembra

solnicka

leus
woow tak teraz uz vidim rozdiel vsade :))) fakt ho tam vidim ale predtym som nevidela asi m uz zasibkava :D ale hlavne ze ja to uz nevidim (asi ze nechcem :) ) a na kontrolu idem teraz cez vkend do pk za nim lebo som v zahranici a aby som sa nemusela trepat do bb tak sme sa tak dohodli, a uvidime co povie...ale ked mam podprsenku (nosim cez den taku len latkovu s kosticou ) a ked si ju dam dole tak ako je otlacena ta kostica pod prskami a ked zdvihnem ruky tak vidiet ze na lovam ten otlaceny znak vidiet presne v podprsnej ryhe a na pravom sa mi posunie prsko hore a ten otlaceny znak je na mieste...neviem ci vies co myslim :D pisem tak polopate ;)
inac som spokojna mozno nie na 100 % ale som su krasne podla mna a su uz uplne makke a prirozdene...na boku spavam uz dlho a na brusku tak nejak zacinam , sice ma to neboli a ani nic ale este sa bojim :)

leus

solnicka
mas to take dake ako ja...ale si vsimni fotku pred,tam mas tiez miernu asymetriu , jeden dvorec mas vyssie ako druhy,ja som svoju studovala...hoci ma doktor meral, trojuholnik rovnaky ,ale tie dvorce som mala tiez vyskovo nie rovnake , len na tych kozkach to tak nebolo vidno ako teraz ked mi to vyplnili.A doktor ti co na kontrole povedal na to?