Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

Barborka
A s tou galerkou nedbam ak sa nik nenajde... A ak to niekomu nebude prekazat, Len mi dajte vediet a ja si vytvorim special email Len pre galerku.
Inac ty ako? Vsetko v poriadku? Uz mate aj mena vybrate?

solnicka

Dakujem baby!!!
Ved ja som to uz ani neriesila ale ked som videla fotky.... Ale tie poslem vecer lebo ich ma priatel v mobile a tam je to vidiet viac ako keby ten jeden Bol gulatejsi a ten druhy taky plochsi a inac...ale pacia sa mi , su krasne makucke a aj velkost mi sadla...akurat som volala s doktorom a dohodli sme sa na nedelu o 9 takze uvidime...
A podprsenky nosim tak D, DD ale mam aj C a uz sa mi stalo ze som skusala E a bola mala ;) a vtedy som to rozdychavala cely den ze E!!! Ale to bolo asi strihom :D

rita149

solnicka

paradne mas tie prska, zbytocne mas obavy!!! Predtym bolo vidiet v ružovych teplačkoch ze je jeden vaci ale teraz uz to nevidim.
tebe co sa nezda?

rita149

solnicka

ahoj, ja idem na kontrolu do BB v piatok,som mesiac atyžden po opke a mam tam ten rozdiel este, nie je to tiez moc vidiet ako ty pises ale na fotkach si to vidim. ja mam lavy viac gulatejsi ako pravy ten je taky viac prirodzeenjsi lebo je o par mm nisie a doboku.Tak som zvedava čo stym, Ale nevadi mi to moc, extra, lebo to nie je tak vidiet.
Ty mas aky problem???

barbora10

suzie3

u teba ten rozdiel je dost viditelny,takze na tvojom mieste by som to s doktorm opat prekonzultovala.inak v podprsenke,alebo tricku vyzeraju velmi dobre,ale ked su nahe,tak tam rozdiel je a nie maly:(

barbora10

solnicka

mas podla mna uplne krasne prsia,ten malinky rozdiel v bradavkach by som ja absolutne neriesila,lebo tak to mavaju aj zeny,ktore maju prsia od prirody:)mne sa tvoje prsia pacia,ale ide hlavne o teba,tak drzim palce,aby si bola ty co najspokojnejsia!!