Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Zuzika Zuzike

držíím palce na zajtra§ neboj, zvaldens to. Ja idem do BB v piatok, ide aj sisente a dadulienka 8285.Budeme tam o 10:00 tak ak budes vladat prid sa nam ukazat tam kde ma ambulanciu Mudr.Červeň.Ved to mas hned za rohom na tom istom poschodi :-)
Tak sa drž!!!

Zuzika Zuzike

Baby tak ja zajtra ráno idem na to... žalúdok mám ako 5 korunu stiahnutý.. už nech to mám za sebou.. držte mi palce, strach neskutočný..:(

Zuzika Zuzike

Baby tak ja zajtra ráno idem na to... žalúdok mám ako 5 korunu stiahnutý.. už nech to mám za sebou.. držte mi palce, strach neskutočný..:(

davidoff

vladka19

a vlasy si si dobre rozmyslela? Lebo ja mám tiež dlhé vlasy a chcela som sa dať ostrihať, našťastie mi to všetci vyhovorili, muž by to môj asi ani nerozdýchal, moja kaderníčka sa dokonca vyjadrila, že ma ani neostrihá, že to nedokáže. A teraz som šťastná, že som sa nedala. Ja len aby si potom neľutovala, ale ak si rozhodnutá tak OK :o)

suzie3

Vladka tiez som minule na teba myslela, ked som sem po dlhej dobe nakukla, a videla ze ake mas s prsiami problemy.
Drzim palce nech uz dopadne vsetko k tvojej spokojnosti :)

suzie3

Vladka, doktor sa nevyjadril, ze preco je to tak, cakali sme, ze do tretieho mesiaca sa to upravi, no neupravilo, a potom uz bolo leto, dovolenky, tak som sa na to vykaslala a uz som tam nebola. pojdem az na kontrolu po roku a potom uvidim. Ale asi si to uz necham tak ako je. V buducnosti chcem ist pod noze este raz, (male sa mi zdaju :) ) tak potom snad to bude lepsie.

myslim si ze fakt je jeden implos vyssie ako druhy, pretoze aj vlnenie mam v predklone na lavom prse viac ako na pravom a implos je aj viac hmatatelny

tenda1

zuzika

ja mám rez pod prsiami , tak možno preto to zášam tak dobre , mňa baby bolí len chrbás a bohovsky na štve tá podprda pod pazuchami. Vám sa to dalo ťahať dole?
Dr. mi kázal , že si ti môžem ťahať , ale dáko nepomáha :-)
a 6 týždňov si to neviem predstaviť.Dnes som si dala pod pazuchu vreckovku , tak ma to strašne bolelo.
Inak prská súúúú , potom dám foto , ešte som ich síce nevidela ale v podprde :-)