Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

Ahojte baby, dlhšie som nepísala.
Neviete náhodou, aká značka implantátov narobila ten rozruch vo Francúzsku?
Mama ma ženie na sono, že či je všetko v poriadku, ale ja myslím, že sa nemám čoho obávať, mám ES.
Ak náhodou viete, napíšte pls.
Dakujem. :-)

666_martinka

oki dakujem za radu:)) no ja nechapem ze napriklad vy mozte uz po 3 tyzdnoch nosit cez den normalnu a mne povedal ze 8 tyzdnov musim stale nosit pooperacnu...ale zajtra to na toho pol dna risknem:P

rita149

666_martinka

po 3 tyždnoch od opky mozes nosit na den normalnu podprsenku z kosticami ale vytvaruj si ju podla prs aby ta netlačili kostice.Na noc musiš nisit este pooperacnu.Aspon my co nas operoval Mudr.Červeň to tak mame. neboj . nič nespraviš z tym ked budes mat cez den normalnu podprsku.

rita149

Zuzika Zuzike

mna pustili domov niečo po 9:00 rano.
nebpjsa stači žš prides do čakarne, mi to budeme na tebe vidiet že si po opke :-)
ja som blondina a mam dlhe vlasy, sisente a dadulienka maju tmave dlhe, tak mozno nas ty spoznas :-)

ak budes moct dojdi za nam ak ta pustia okolo 10:00,budeme sa tešit!

xantipa163

Tenda, Drndula

gratulujeeeem k peknym prsickam. :-)

A nech uz nic neboli.
Ja budem mat tiez rez pod prsnikom a mam mensiu skoliozu, takze u mna urcite bude hlavne problem asi ten chrbat. Uz si nacvicujem spanie prioritne len na chrbte...no moc mi to nejde. :S

666_martinka

Ahojte baby co mate Po mam jednu otazku...som 4 tyzdne po operacii..podrpsenku by som mala nosit este 4 tyzdne...myslite ze sa moze nieoc stat ked si dam na pol dna normalnu? iba jeden den.

Zuzika Zuzike

rita
a o ktorej ma na druhý deň asi tak pustia??
no prídem tam za vami..
bude tam 10 ludí a ja prídem do čakárne rita sisente alebo dadulienka je tu niekde?? si pomyslia no moja ty si dobrá po tej narkoze.. :))