Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

a inak som Vám zabudla povedať , že mám zn.arion 390cc a nie nagor.

Trochu ma to vyľakalo , lebo sme na konzultácii hovorili o Nagoroch a arion sú Francúzke , neviete ako sa chovajú?

Čítala som na nete , že sú dobré ale dáky červík vo mne vŕta :-)

Ajka25

Zdravím žienky :)dlho čítam vaše rady a názori.... tak som konečne dostala odvahu a rozhodla som sa splniť si svoj sen a podstúpiť zväčšenie prsníkov, chcela by som poradiť nejakú dobrú kliniku v BA, MA a okolie.
Ďakujem :)

engie100

Mery NR

ahoj ja som ti posielala mail už ráno...Nevadí asi mám niečo s mailom, tak ti teraz napíšem z iného mailu...

tenda1

baby

zdá sa mi že pravý prsník mám viac opuchnutý , je to normálne keď som len 3 dni po opke?

Bolesť nie je dáka veľká , taká svalovica väčšia :-)

drndula

Zuzika zuzike,

Zajtra držím palce,máš poslednu noc so starým hrudníkom a možnosť krásne sa vyspať na boku či brušku tak to využi...

kleopatra4589

bon bony

Ahoooj.. ano, uz sa to tu riesilo :) Su to PIP a tie Es s tym NASTASTIE nemaju nic spolocne :)

dievcata,
ak si chcem dat laserom odstranit jazvicky po znamienkach, ktore mam na hrudi akurat na prechode prsnika, myslite, ze to je v pohode?? Nie je laser skodlivy, co sa silikonov tyka??? Inac,ako to je s kontrolami u DR. Cervena?? Treba ist po roku na kontrolu?? Poslite mi niekto cislo na jeho sestricku, prosiiiiim, najlepsie do Popradu. Aj s anieco plati za tu kontrolu??? Dakujeeem..

katka33

baby, zmenilo sa heslo do galerky?
Skusala som sa prihlasit,ale to stare mi neberie. Viem ze administrator je uz Barborka 10 ale nemam jej adresu. Ak by bol niekto tak zlaty mi ju napisat.
Dakujem.