Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

aj ja mám ariony atiež som bola vylakaná tak som študovala na nete a je to uplne ina fabrik a ako tá PIP.ja som zatial spokojna a doktor mi vravel že patria medzi jedny najlepšie.ale to povedia vždy ked si chcu niečo presadiť.ja si myslím že aj tak naše telo si prispôsoby inplant.podla seba,jednej môžu vyhovovať a druhej zas nie.

ingrid 05

tenda
...prečo máš strach z Arionov? Lebo sú francúzke? Ja ich tiež budem mať... a pán doktor bol aký????

tina33

Tenda Drndula

gratulujem a už to máte za sebou.mna bolí viac tiež lavy prsník a to bude zajtra 5týž po opke.lavý pobolieva a ten opuch je uplne normalny si kratučko po operácii.

4pegy4

drndula

ahoj, ja som mala presne ten istý problém.jeden prsnik nič a druhý ma pálil, rezal...tiež mi to isté dr.povedal, že jeden bude viac boliet...skoré uzdravenie prajem :-))

tenda1

drndula

ja som celkom v pohode , chodím síce trochu v predklone , ale koho by neťahala taká váha :-) , inak dobre , dnes som veľmi neležala , lebo malý bol ako čert :-) a starká nestíhala.Tak som trochu mŕtva ale inak sa to dá. Bola som pripravená na horšie oveľa horšie . Baby čo chcete , NEVÁHAJTE , dá sa to vydržať!

drndula

Zajacik,

Ahoj no Bolo uz aj lepšie,ale dá sa,pi opke bola kríza myslela som ze sa zbkaznim,ale prezila som..a sú aj tabletky tak si môžem pomôcť .:;););)

Mne nakoniec robil rez pazuchou...a videla som si ich dnes na prevaze sú postavení jak vojaci a krásni,ľavý Prsnik má bolí viac ah napriek tomu se som pravacka,ale dr.odkazuje ze to s tým nič nemá,jeden vždy musí bolieť viac sú to parove orgány...

Tenda,

Ty sa ako máš?a máš bolesti?

kleopatra4589

tenda 1

Je to uuuuuplne normalne, kedze si LEN 3 dni po opke :)) Opuch moze trvat kludne aj 3 mesiace.. ja som tiez mala opuchnuty len jeden prsnik, uplne mi to zmizlo asi po dvoch mesiacoch..