Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

na mňa tiež urobil dr.očenáš veľmi dobrý dojem keď som bola na konzultácii, tak som sa rozhodla zveriť do jeho rúk a ďalšie konzultácie som ani neabsolvovala...

tina33

Vladka

pevné nervy nafot si to a bav sa ked to bude nutné aj s právnikmi.toto sa nemože stavať a dohlad nad zdravotnou starostliv.si nekontaktovala??skus každa rada dobrá možno niečo vysudiš aspon za tie nervy by to stalo

Katka54

tenda1, drndula,

baby, robíte mi radosť. :) Som rada, že to takto zvládate super. Sranda, ako to letí - teraz ste už na druhom brehu aj vy dve. :) Už sa teším, keď k vám doplávam aj ja. :)

tina33

Tenda1

ja som bola tiež u Očenáša ja som zatial veeelmi spokojná trafil sa čoto do velkosi aj do tvaru no super.aj mna neskutočne bolel chrbát viac ako prsa

tenda1

ingrid05

ja som si teraz tiež niečo stiahla z netu a myslím , že budú dobré, nie sú to tie PIP :-)

Dr. bol super , operácia trvala 1,5 hod. a vravel,že všetko prebeho super , že som ani veľmi nekrvácala. Pol hodinu po opke som už bola hore a najhorší je naozaj ten tlak , nedalo sa mi ani riadne dýchať len som tak predychávala :-) Sestričky tiež musím pochváliť , ešte aj chrbát mi masírovala v noci :-).
Takže dr. Očenáša odporúčam!!!

tenda1

ingrid05

ja som si teraz tiež niečo stiahla z netu a myslím , že budú dobré, nie sú to tie PIP :-)

Dr. bol super , operácia trvala 1,5 hod. a vravel,že všetko prebeho super , že som ani veľmi nekrvácala. Pol hodinu po opke som už bola hore a najhorší je naozaj ten tlak , nedalo sa mi ani riadne dýchať len som tak predychávala :-) Sestričky tiež musím pochváliť , ešte aj chrbát mi masírovala v noci :-).
Takže dr. Očenáša odporúčam!!!

tina33

Vladka19

čitam tvoje príspevky a celkom tomu nechapem tolko reopiek??alebo som to zle pochopila??a aké máš problémy?v skratke.