Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

blondgirl
ved ja nic v zlom na nasho pana doktora ja som tiez spokojna s jeho prisupom, posielala som mu maili s fotkami volala som mu na mobil vzdy ked som sa potrebovala v niecom uistit, vsetko mi pekne vysvetlil a tiez som si ten pas tak davala a urcite to pomohlo uz po tyzdni bolo vidiet vysledok...a tiez som si to davala skoro nonstop ;) ale kedze ja som v zahranici bolo mi tazsie dojst na kontrolu tak sme sa dohodli ze az teraz dojdem. Inac aj ja mam dojst teraz v nedelu do PK, tak to by bolo super keby ze to aj tebe vjde...us sa tesim ;)

davidoff

Tak BABY Zuzika Zuzike je už o chvílku na sále :)) ráno som s ňou volala, trošku sa bála, ale bola celkom v pohode. Včera som ju bola ešte osobne podporiť doma a bola síce nervóznejšia, ale veľmi sa tešila, tak čo chvíľa medzi nás pribudne ďalšia prsatica :)))

Mery NR

energie100,
ten e-mail nie je na mňa ale na leusku :-) ja som ti včera posielala z môjho azetového e-mailu, nič ti nedošlo? v poslednom čase mi všetky e-mailové adresy asi štrajkujú..
tenda1, tina33
aj ja idem 07.02. k Očenášovi. tiež som mala obavy, či si Ariony dať alebo nie,predsa sú to len nové imploše na našom trhu a veľa o nich nepočuť. doky, hovoril, že kvôli tomu, že na SK sú len druhý rok a nemám sa báť sú kvalitovo top na celosvetovom trhu. tak dúfam,že má pravdu a nebudeme aj my za pár rokov panikáriť. ja som išla s tým na konzultačku, že chcem Mentor, lenže tie oproti Arionu boli o dosť tvrdšie

blondgirl007

Inak idem este na jednu kontrolu,doktor cerven chce este vsetko vidiet,ze ako to hojenie u mna prebieha a tak :-) takze zaujem z jeho strany je a mne sam povedal,ze vidim,ze vam na sebe zalezi,to znamena,ze aj mne musi zalezat na vas :-) a dava to najavo zaujmom :-) v nedelu by som tam mala ist,ak najdem odvoz :-D takze kto tam ide? Nech dame hromadne rande na recepcii chi chi

blondgirl007

Solnicka cauko :-) ano mala som podobny problemik ako ty,stale tak trosku aj je,ale...nerada by som to tu negativne prezentovala,pretoze dusan cerven je PAN doktor napriek tomu,ze to nie je celkom 100%.
Mala som jedno prsko nizsie a aj tvarovo ine,on sa k tomu postavil neuveritelne profesionalne,bola som tam na opke,potom raz na stehy a 3x na kontrole!!! Ako operaterovi muna mne ocividne zalezalo,rozdielik tam videl,no sam bol milo prekvapeny,ze ako som ja z rozdielu zhrozena a panikarim,ze to nie je take nieco,co by sa nedalo poopravit :-)
A tak mi pekne povedal,co mam robit,ten podprsenkovy pas som nosila donedavna krizom cez prska,to znamena,ze jedno prsko mi tlacilo hore a druhe dole...teda ani nie prsko,ale skor implos...ono totiz to vo vnutri sa vytvori kapsula,v ktorej ti zrastie implos...lenze ta kapsula,ta jazva este co-to povoli a popusti ten implantat a sam doktorko povedal,ze este sa s tym asi do troch mesiacov da nieco robit,samozrejme je ale najlepsie co najskor :-) a tak som bola poctivo zabandazovana a zviazana,stacilo len chvilku cez den,ale ja som to tak mala nonstop,cely den aj noc! A veru,ze to SAKRA pomohlo...na dalsej kontrole mi dal pasku a ukazal,ako si to podliepat do spravnej polohy...tu pasku som aj minula a aj som su kupila dalsiu a poctivo som podliepala...vysledok? Rozdielik je minimalny,aj tak si myslim,ze na jednom mam zo spodu este opuch! Kazdym tyzdnom vidim pokroky...ak by to taktobmalo byt,tak nech,pretoze ich mam ukazkove,krasne...ako z playboya chi chi :-) nemam v galerke fotky,nemam potrebu a ani nechcem sa takto zverejnovat,snad to chapete :-)
Kazdopadne sami to veeelmi napravilo, postoj mojho lekara ma ohromil,je uzasny, nikdy som o nom nepochybovala, hned ked sa mi nieco nezdalo,tak som mu volala na mobil a pohotovo reagoval,nevyhovaral sa,aj ked som urcite obtazovala :-D nemal problem...a predsa taktiez chapem,ze aj on je len clovek,nie je stroj...viem,ze problemy su neprijemne,ale treba ich riesit najprv s doktorom...ziadna zena tu z fora ti s tym nepomoze,len ty sama so svojim doktorkom :-)
Isla by som k nemu znova a znova a k nikoku inemu,nerobim tu reklamu,len chcem,aby bolo jasne,ze mozu nastat komplikacie,ta moznost je tu vzdy,ale ked sa vsetko riesi s lekarom, tak sa da dosiahnut nejaky vysledok :-)

leus

no dnes som si skusala push up podprdu, vankuse museli von :)) 75 B asi bola dobra, ale som sa v nej vobec necitila dobre, prsia hned boleli a zbytocne mi prsia v nej este viac "zbujneli"... dobra moja sportova podprda ;)

sisente

halooo babyyy

prosim vas, som 7 tyzdnov po op a vcera som si prvy krat nahmatala v lahu od bradavky dole take gulicky, roznych velkosti, na omak to je ako polystyrenove gulicky, co su v niektorych vankusoch. mam to na oboch prskach, v jednom asi 3 v druhom viac, su roznej velkosti, najvacsia je asi ako sosovicka, mala ste to niektora??? mozu to byt zrazeniny po op este alebo je to tkanivo prsnej zlazy take?? ale aj pred op som si kontrolovala obcas a nikdty som nic taketo necitila, jednu mi aj vidno ked zdvihnem ruku tak sa mi vyrysuje pod kozou. idem v piatok na ko, ale pre istotu, ak to niektora ste mala, ci neviete co to... diky