Solnicka cauko :-) ano mala som podobny problemik ako ty,stale tak trosku aj je,ale...nerada by som to tu negativne prezentovala,pretoze dusan cerven je PAN doktor napriek tomu,ze to nie je celkom 100%.
Mala som jedno prsko nizsie a aj tvarovo ine,on sa k tomu postavil neuveritelne profesionalne,bola som tam na opke,potom raz na stehy a 3x na kontrole!!! Ako operaterovi muna mne ocividne zalezalo,rozdielik tam videl,no sam bol milo prekvapeny,ze ako som ja z rozdielu zhrozena a panikarim,ze to nie je take nieco,co by sa nedalo poopravit :-)
A tak mi pekne povedal,co mam robit,ten podprsenkovy pas som nosila donedavna krizom cez prska,to znamena,ze jedno prsko mi tlacilo hore a druhe dole...teda ani nie prsko,ale skor implos...ono totiz to vo vnutri sa vytvori kapsula,v ktorej ti zrastie implos...lenze ta kapsula,ta jazva este co-to povoli a popusti ten implantat a sam doktorko povedal,ze este sa s tym asi do troch mesiacov da nieco robit,samozrejme je ale najlepsie co najskor :-) a tak som bola poctivo zabandazovana a zviazana,stacilo len chvilku cez den,ale ja som to tak mala nonstop,cely den aj noc! A veru,ze to SAKRA pomohlo...na dalsej kontrole mi dal pasku a ukazal,ako si to podliepat do spravnej polohy...tu pasku som aj minula a aj som su kupila dalsiu a poctivo som podliepala...vysledok? Rozdielik je minimalny,aj tak si myslim,ze na jednom mam zo spodu este opuch! Kazdym tyzdnom vidim pokroky...ak by to taktobmalo byt,tak nech,pretoze ich mam ukazkove,krasne...ako z playboya chi chi :-) nemam v galerke fotky,nemam potrebu a ani nechcem sa takto zverejnovat,snad to chapete :-)
Kazdopadne sami to veeelmi napravilo, postoj mojho lekara ma ohromil,je uzasny, nikdy som o nom nepochybovala, hned ked sa mi nieco nezdalo,tak som mu volala na mobil a pohotovo reagoval,nevyhovaral sa,aj ked som urcite obtazovala :-D nemal problem...a predsa taktiez chapem,ze aj on je len clovek,nie je stroj...viem,ze problemy su neprijemne,ale treba ich riesit najprv s doktorom...ziadna zena tu z fora ti s tym nepomoze,len ty sama so svojim doktorkom :-)
Isla by som k nemu znova a znova a k nikoku inemu,nerobim tu reklamu,len chcem,aby bolo jasne,ze mozu nastat komplikacie,ta moznost je tu vzdy,ale ked sa vsetko riesi s lekarom, tak sa da dosiahnut nejaky vysledok :-)