Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

sisente

inak zabudla som Ti povedať , že presne toto mi hovori môj gynekológ , že implantát tlačí na žľazu a aj ju zmenšuje.Takže je to normálne , že ju tam teraz cítiš. Ja som si to cítila pred menštruáciou.

tenda1

xanita

ja som ascorutin nebrala , teraz beriem wobenzym.
Po narkoze som bola úúúúplne v pohode ani hlava sa mi netočila , dokonca som mala tlak 120/80 ako nemávam nikdy :-) Ja mám vždy tak 110/70 a ani som nezvracala . Ja som bola u dr. Očenáša lebo ja nemám na Červeňa dobré spomienky.
A dr. Očenáš je tiež z BB.

xantipa163

sisente

Ja si tiez myslim, ze by to mohla byt zlaza, je taka gulickova, hrbolata. Ja teraz ked mam implose vybrate tak tiez nahmatavam kadeco, no na sone doktorka vravela, ze je to vlastne tkanivo.
Mozno si to tak mala aj predtym, ale tym, ze to implantaty vytlacili, tak to je hmatnejsie. Vsak uvidis zajtra, daj vediet pripadne.

xantipa163

drndula

no povedz, ako je to s tymi knizkami a make upom a tak?
Mala si chut, moznost citat, nalicit sa?

V com spocivala ta tvoja pooperacna kriza?

xantipa163

tenda

brala si pred operaciou ten Ascorutin? Ja mam tiez nizky tlak. A ppo operacii sa ti kvoli tlaku netocil svet?
Ja teraz nechapem...ty si nebola na operacii u Cervena? Som si myslela, ze ano, ked si z BB, neviem...asi som zle citala.

tenda1

sisente

ahoj , ja som si niečo také cítila tiež ale pred operáciou , je to asi žľaza lebo na sone bolo všetko ok.
ale ak chceš daj si spraviť sono , žľaza je taká ako guličky :-)

petulik55

Ahojte kočkyyy..... idete niekto na Opku 26.1. do Košíc - Šaca?? vo stvrtok vecer mam prist a piatok rano ma to caka.... dala som si predsa 390 anatomicke..