Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Tenda,

To mám presné aj Ja,hoci cez deň Je to uz lepšie,rána du najhoršie,vtedy mám tam balvany a bolia ze mám pocit ze mi vytrhnú hruď..

Tiež máš nafuknute brucho z narkozy? Ja dom ako na začiatku tehotenstva;);) dufam ze to skoro splasne...

tenda1

drndula

aj ja som narvaná , že až!!! strašne ma to tlačí a teraz mám ešte aj opuch tak mám pocit, že mi idú kažú chvíľku prasknúť:-)

drndula

Tenda,

Ty si aká rýchla...;););)som vsak zvedavá ba tvoj výsledok,aj Ja som taká nafutrovana v tej pidprsenke,ako vo zveraku..no uz sa cítim lepšie

Nxantipa,

Noo licenie som ja neriešila,s niekým si si má zmýlila,akurát čo som si bola schopná utriet mastnú tvár do vlhcenej utierky a vyplachnut ustnou vodou ústa,knižka sa previezla,rátala som se budem čítať pri cakani na opku,ale išla som prvá takže...po opke som mala viacmenej existencne problémy .;););),.takže to Bolo nemožné,ale čítam teraz keď oddychujem...;);)

Mimka69

Mary NR
dlho som tu nebola, ale mám ten termin pre teba do BB na 20.januara ak ešte máš záujem a ak nie tak nechce to niektorá z vás???

lucky363

zajacik006
som rada ze si toho isteho nazoru ako ja.ale je to tak,kamoska je vyse troch mesiacov po opke a ked si to porovnam na zaciatku a teraz tak brutalny rozdiel.
a nie kazdy doktor je ochotny robit modelaciu a augmentaciu naraz.takze ja si myslim ze ona je v tom urcite profik.
vid doktor Cerven,je jednicka,ale od neho som tu nevidela este babu ktorej robil modelaciu s augmentaciou.a si myslim ze je to nie lahka praca.

zajacik_006

lucky,tenda
súhlasím s vami. Tam má pekné tie prská. Ježovitá je známa tým,že jej práca (prsia) sú zo začiatku zhora napuchnuté a dosť vysoko,ale po čase sú náhodou ukážkové. Keď klesnú,tak sú ok. Videla som jej prácu na živo,samozrejme po čase,teda po usadení a fakt boli krásne.

lucky363

Lia86
ja si nemyslim ze Jezovitovej praca je skareda.nahodou jej pekne spravila prsia.na moj vkus trosku vacsie,ale inak su pekne.a mimochodom moja kamaratka bola tiez u nej a je spokojna.
vies ono nieje az take umenie dat do malych alebo skoro ziadnych prs implantaty,ako ked robi modelaciu a podobne.
nehovorim ze vsetky jej prace sa mi pacia,ale urcite nieje zla ked k nej chodi tolko znamych osobnosti.asi by nesli ku debilovi ktory robi skarede prsia nemyslis?

tenda1

xantipa

ja som si šminky zobrala , ale nalíčila som sa až doma keď ma pustili :-)
ten prvý deň a aj druhý asi nebudeš cítiť potrebu sa líčiť :-)