Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

tenda1, xantipa163

baby diky, ja viem zhruba tak z casopisov kao ta prsna zlaza vyzera :) tak preto sa spolieham ze je to ona... ja si to predstavujem ako take zlte, makke a zlozene z malych gulocok :) ale mne akurat zo soku operacie narastli niektore do vacsich rozmerov :)))). ved zajtra sa opytam a dam vediet, ale neboli to ani nic, ale ma to zaskocilo
tenda a gratulujem ;) som zvedava na fotocky

zajacik_006

Dievčatá k tomu Wobenzymu. Pred opkou sa nemá užívať,lebo by mohlo počas opky dôjsť ku krvácaniu. Ale pár dní (druhý,tretí)po opke sa môže začať užívať na rýchlejšie hojenie. Ako po každej operácií,či úraze.Ani dr.Očenáš ho tade pred opkou neodporúča.

xantipa163

tenda

preco mas zlu skusenost s Cervenom?

No k tym liekom...ja mam podla odporucania brat Ascorutin, spytam sa pripadne zajtra sestricky (idem na odbery), ze ci je s tym problem pri nizkom tlaku.
Mne sestricka od Cervena vravela, ze u niektorych pacientiek po wobenzyme bola vacsia krvacavost.
No ja ho mam kupeny, ked mi implose vybrali, tak som ho brala a v pohode.

Mery NR

drndula
no pekne :-) každý inak hovorí :-)
ozaj môžem sa spýtať či ste brali do nemocnice aj župan? neviem či si kúpiť alebo nie

drndula

Mery NR,

Ja som bola u dr.červena na opke,s presne naopak odporučil tyzden pred op brať ascorutin,wobenzym v žiadnom pripade...

Mery NR

leluska, engie
prepáčte ja si vás už pletiem
Mimka69,
to leluska má záujem o skorší termín konzultačky, takže jej ho ponechávam na ten január

Mery NR

mimka69,
tú konzultačku už nebudem potrebovať, ale engie100 má záujem o skonší termín. ja som bola teraz v utorok na konzultačke u Očenáša v NR v Avelane. na opku idem 07.02. ty si tiež bola v nr, že? si spokojná?
drndula, xantipa
mne Očenáš kázal nič nebrať pred opkou a po ten Wobenzyn - na dobré hojenie rán, pýtala som sa aj na Ascorutin, ten hovoril, že radšej nie

drndula

Tenda,

Počuj ty beries wobenzym?
Volaka tu písala ze he dobry aescin,na opuchy..mám Ho kúpenýxlen váham,zatiaľ opuch necítim..