Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Sisente,

Dudes mi povedat ze Dr.cerven ordinuje aj v novom meste?Levis AK hej to by y som .ist do bb.paBolo super,nemusela b

rita149

xantipa163

aj ja sa pridavam k pacientkam ktore operoval Mudr.Červeň v Novamede.

tiez nas previezli po veceri na izbu z Tv. Večera paradna!!! Mnam!!! Polievocka kuracia, masko kuarcie,ryza, broskynky.
na druhy den ma pustili domov okolo 9:00 rano. Stehy po 10 dnoch.
Pas som nemala zapnuty, keby nas zastavia tak to hadam nejak ukecam,ze mam den op opke prs :-)

sisente

xantipa163

odpoviem ti aj ja ak mozem, este si to ako tak pamatam, tiez som bola v NM pred 7 tyzdnami. Ja som bola na izbe bez TV, ale udajne je tam izba aj s telkou, boli sme 3 na izbe, obed je presne ten co si opisala a je riadne fajny, hned by som si teraz dala :)... domov ma pustili nieco po 9:00...

drndula

Xantipa,

My sme boli na izbe tri,previezli nas dve na izbu s tv vecer,tretia bola sama na druhej izbe s tv..

PolievkA bola slepacia,asi dobra,own vodu som vypila z Hej,narkoza mi dala zabrat,druhe sme ani nemali..

Pustali simoco druhy den do 12tej,stehy vybera na 7-10th den,pas som nemala zapnuty,keby nieco ukazem I'm papier is dr.isto to pochopia..

Este nieco?;););)

xantipa163

drndula

mam viac otazok na teba...
Ako je to v Novamede? Mala si izbu s TV? Na izbe je kolko bab? A obed, klasika, slepacia a kura s ryzou a kompotom? (inak origos ako v skolskej jedalni...v dobrom)
Kedy ta pustili domov?

Na stehy kedy, o 10 dni?

A zaujimalo by ma, aka bola cesta domov? Mala si pas?

Sorry ze tooolko, ale ma to zaujima. :-)

tina33

ahoje dievcatá

neviete mi niektorá poradiť?prišla som z práce a že idem do sprchy a pozriem na lavom prsku jazvu a na konci rezu taká čierna bodka a hnisá čo to je?žeby steh?ale mala som ich strebatelné a ako mam liečiť ten hnis?davam si repíkove obklady ale zrejme nepomahaju