Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Baby to brucho kedy splasne ?
Inak sa aj cítim taká nafúknutá aj Ty Drndula?
Stále ako keby mi chodila bublinka po črevách

xantipa163

baby od Cervena

vdaka za info, ale jedno zas nechapem...ze vecer na izbu s TV...to kde budem trcat do vecere???
A s tym vyberanim stehov, sa da dohodnut, ked mi to bude vyhovovat v tom termine +- 10 dni, ci on mi urci presne kedy?
Lebo ked sa budem zas terigat z BA, tak musim naplanovat muzovi dovolenku a tak. :-)

Drndula, Sisente s tym, ze bola v NM, myslela urcite ze "NovaMed" :-)

Inak ja by som tiez rada vedela, kedy chodi do PK, bo by bolo super, ist aspon na stehy tam. Neviete ci nie je v PK 18.02.alebo 19.02.????

zajacik_006

Petulielienka
skús kliknúť na toto:www.avelane.com a tam by si mala nájsť kontakt. Inak u dr.Očenáša sa dlho nečaká. Tak tam zavolaj a sa informuj,či bude mať čas na ten február.

tenda1

xantipa

neviem či to tu chcem rozoberať , ale možno sa zmenil , keď ho tu tak chválite , mne zle spravil nos a reopku chcel znovu zaplatiť a ani nevedel , že prečo je to tak ako bolo, ale v tej dobe mal problémy sám zo sebou a to som si nevšimla len ja-to vedeli všetci- ale bola pri ňom aj moja kamoška a tej spravil zle prsia.Z boku jej trčal implantát tak , že si ho mohla chytiť do ruky tak asi tak

Mery NR

Patulielienka,
ja som bola teraz v utorok u Očenáša v NR na konzultačke, je tam pravidelne každý utorok. Na konzultačku som čakala len deň /volala som v pondelok a na druhý deň som už bola u neho/, tá klinika vyzerá super. je úplne nová. na február ešte má voľné termíny, ja idem k nemu 07.02. Vyhľadaj si číslo na www.avelane.com

tenda1

drndula

ešte k tomu wobwnzymu , ja ho beriem odporučil mi to dr. a je zaujímavé , že keď som bola pred pár rokmi /2004/ u Červeňa tiež ho doporúčal a tiež som ho brala.

Ale len po operácií!!!

tenda1

drndula

brucho? Ja mám brušisko , až mi je z toho zleeee, To čo je?
Mne sa už vstáva celkom dobre , len to pravé pesko ma štve , veeeľmi opuchnuté ako , že sa ide rozdrapiť.No a dnes večer mi vystúpila teplota 37,4 ale som dostala aj krámiky aby mi nebolo ľúto :-)
Tak neviem. Inak sa cítim celokm dobre už aj tá únava prešla čo bola prvé 2-3 dni.

Petulielienka

Ahojte baby
Objednala som sa k jednému plastickemu do BA na augment,operáciu by som mala mat vo februáry ale čítam Vás už dlhšiu dobu a predsa by som chcela ísť radšej k Dr.Očenášovi,neviete mi náhodou poradiť kam mám zavolať ked by som chcela aby má operoval v NR? A hlavne koľko sa čaká na jeho termíny operácie,či mám ešte šancu ten február lebo mám malé dieťa a bude ho mat mama tak by som jej nechcela robiť nejak zmeny čo sa týka dovolenky
Za info Vám vopred ďakujem ;) a baby čo už to máte za sebou závidíííim ;-) ja nad ničím iným 24hod nerozmyslam len aby som už mala aj ja pekne prská ;-)