Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

tenda1,
tú podprdu si do kontroly nemôžeš vôbec dať dolu? ani vyprať? ja som sa zabudla spýtať na konzultačke u Očenáša ako sa potom chodí na kontroly. prvý krát po opke kedy? a potom najbližšie?

tenda1

Katka

ja by som išla , tie 2,3 dni sa dajú vydržať a už teraz sa len obzerám ako blbá v zrkadle , že kúúúrňa to sú bomby :-) a to ešte keď budú odpuchnuté tak ani nehovorím

tenda1

drndula

moja ja Ti poviem, že obvezuje sa aj teraz a nap. v Taliansku a tam to stojí 8000 eur!!! To my tu máme super komfort za skvelú cenu!!!

xantipa163

to bude ina uuulava :-) ked ti ju da dole.

Ozaj...ja si pamatam, ze ked som bola pred 15 rokmi na augmentacii, tak take vymozenosti ako elasticka podprda neboli, ale som bola komplet cela ofacovana s hnusnym obvazom, uplne natesno, takze dychanie, skoro nemozna a mala som kozu zodratu celu z neho po tych okrajoch. :-(

davidoff

xantipa163

nemáš sa čoho báť mne pred troma mesiacmi robil doktor Červeň nos (kompletnú rhinoplastiku) aj prsia a som maximálne spokojná aj moje okolie a neuveriteľne šťastná :))) Som šťastná že som išla práve k nemu :)

tenda1

xantipa

možno aj tá podprda , to je des , strašne to tlačí , už len čakám keď pôjdem na kontrolu v pondelok a dr. mi ju začne rozopínať a tie háčiky len tak vyfrknú :-) veď uvidíš :-)