Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

dakovna

... ani nevieš ako si ma potešila :) tak už len čakať na deň "D"... a ty ako to zvládaš? som rada, že nemáš žiadne problémy... ešte raz vďaka za info...

dakovna

ingrid 05 a baby od Dr. Ocenasa co maju Ariony,
vcera som bola na 2. kontrole u Dr. Som sa ho pytala na nase implose. Povedal, ze su to jedny z najkvalitnejsich implantatov ake sa v sucasnosti vyrabaju. Maju 6 miestne oplastenie, dvojity gel s vysokou kohezivitou... Nie je treba ich po 15 rokoch vymienat pokial nie su s nimi problemy. V pripade reoperacie mame zdarma nielen nove implose ale aj celu operaciu. Su na trhu iba 2. rok, tak na nete o nich moc toho nie je ale ubezpecil ma, ze mozem byt kludna, ze mam skutocne vysoko kvalitne. Povedal, ze on ani s lacnymi implosmi nerobi.
Do 2 mesiacov si mam natierat este Lioton gel a potom uz nemusim. Repik si uz nemusim davat. Po 2 mesiacoch mam znovu kontrolu s tym, ze to bude fotit. So sportom, kde sa zapajaju ruky odporucil este pockat aspon do 2 mesiacov od opky a tiez aj so solarkom. Treba si jazvy natriet potom hrubou vrstvou vysokeho faktoru.

margareta123

baby

ak som pri poslednych krvnych testoch mala vyssiu hladinu bilirubinu, tak to podla vas moze byt problemom pri predoperacnych?

drndula

Katka,

Po opke som si položila otázky fi mivto bolovtreba taktov trpieť ale uz je to fajn tak myslím se sa to dá.vydržať hlavne keď chceš mať vysneny hrudník..smelo di toho,dievka!!!!;););)

drndula

Tenda,Xantipa,

No to brucho mám nafuknute ako balónik,otravuje ma neskutočne,ešte aj tá pidprsenka mu dopomaha,dokedy to takto bude,netušíte?som jak balón...a ciciky tam mám take narvane se sa čudujem že este to neriztrhli vo dvoje,mňa boli viac ľavé ako pravé,ale nech uz mi aj ten steh dá preč,omina na ten pas. Podprsebjy..a reze to..

Hej ked som di stlacala brucho,cítila som také bublínky ako hovoríš.

Petulielienka

Mery NR
A ako to teda vyriesis s malým a nadvihovaním ho ?Môj má 1,5roka a tiež okolo 15 kíl na ruky tiež nieje naučený,ale bežne veci ked ho dávam do sedačky do postielky atd robiť tiež ešte musím,min týždeň ho bude mať mama ale potom si to nejak neviem predstaviť ;-))