Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Barborka
Dakujem :-) a ta baba ma luxusne prsicka, skoda ze neda aj fotku bez oblecenia. Mne sa velmi pacia prsia marticky2525 www.omlazeni.cz :-)

margareta123

kleopatra

aha, tak to asi kvoli tomu sa o tom nezmienila...:) ja idem 24.01. do Chrimedu, k panovi dr. Magdovi

kleopatra4589

margareta 123

obvodacka tio tomnepovie, to musis ist na hematologiu s tym.. neskodny, ale dost zakerny syndrom :/ ty u koho mas opku? a kedy?

xantipa

ja som si nenatierala nic nicim a vsetko mi pekne zmizlo.. ale na jazvy odporucam contractubex gel, raz sommala velmi nepeknu kolidnu jazvu a ten gel mi s nou spravil hotovy zazrak..

xantipa163

Baby co si natierate s Liotom gelom? Ten je na opuchy.
Cele prsia? A jazvy cim?
Ja mam tie drahe silikonove platky, zostali mi este ked som bola pred rokom na vyberani implosov a su dost efektivne, len mi vadi, ze su lepkave aj z druhej strany a treba ich prelepit este leukoplastom. Potom som z toho vecne nalepeneho leukoplastu mala podrazdenu pokozku.
Takze by som to chcela kombinovst s nejakym gelom....AKYM???

margareta123

kleopatra

dakujem pekne za odpoved :) No mam taky tusak, ze aj ja mam ten syndrom, vcera som si o nom citala na nete a vyzera to tak, splnam vsetky poziadavky :D ale obvodacka mi o tom nevravela....a tiez som pisala aj do chirmedu a vraveli, ze by to nemal byt problem :)

kleopatra4589

margareta123

Ahoooj, pokial viem, tak to problem nie je.. ja som mala tiez zvysenu hladinu biliho rubinu- mam ju zvysenu stale kvoli Gilbertrovmu syndromu :/ a doktor to ani neriesil, ze preco alebo co, tak asi to nevadi :)