Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

margareta

Tak j asom mala hlavny problem len s tym stavanim.. stale som mala po ruke mobil a ked som sa zobudila, tak som mu prezvonila, nech ma pride nadvihnut :))a kolko ml si davas??

margareta123

kleopatra

:D takze radsej sa trosku opatrne rozhybavat...? :) no o mna sa bude starat priatel, tak dufam, ze to prenho nebude narocna sichta :D mne to doktor vysvetloval tie, ze sa zobudim po opke, budem reagovat ci ma nieco boli, ako sa citim a tak, ale este si chvilku asi nebudem vsetko pamatat a potom uz na izbe by to malo byt ok...ak som zvedava...:) no ak to bude s tym mastenim katastrofalne, tak sa asi uchylim k tej jari, dakujem za tip ;-) len nech vyjde vsetko ako ma a bude to fajn :)

kleopatra4589

margareta

Inac, pohyb po opke je ost dolezity.. ja som nerobila nic, elbo som sa bala, ze sa mi posunu silikony.. ani ruky som nehybala, pas ma tlacil a bala som sa uvolnit si ho.. z coho mi potom aj ruka opuchla.. :) a vkuse som sa hrbila, elbo som sa bala akejkolvek zmeny, co by mohla nieco urobit.. ke som prisla na kontrolu, sestricku skoro porazilo, ze som ako drevo :D

kleopatra4589

margareta123

Oni ta zobudia hned po opke, teda aspon mna prebrali.. a musela som prejst po svojich do vedlajsej miestnosti- samozrejme s ich oporou a pomocou :) velmi si to nepamatam, bola som este dost mimo :) mne sa to mastilo neskutocne, bolo to pre mna asi to najhorsie.. inac, som citala, ze ked mastneju strasne vlasy, tak pomaha, ke si pri umyvani do samponu das jednu, dve kvapky pripravku na umyvanie riadu (jar, pur..).. ale neskusala som to, kedze mne vlasy nemastneju.. samozrejme to ale netreba prehanat, aby vlssy neboli velmi vysusene potom :) Tak ja som bola vo forme az po vybrati stehov, lebo som mala ten pas.. a neskutocne ma tlacil, aj mi z neho ouchla ruka, tak som sa ledva hybala :) ale asi tak 3 dni po opke sa o mna starala mama s priatelom :) jediny problem pre mna bol sa rano postavit z postele, preto aj ked som bola sama doma a chcela si pospat, tak len v polosede, aby som sa potom vedela postavit :)

margareta123

kleopatra

zlata..:D ja budem urcite takisto reagovat, poprosim ich nech ma operuju v lokalke :D ale niee...zvladne sa vsetko, dufam...a kolko po opke si sa prebudila? no s tym mastenim si ma nepotesila, uz teraz si vlasy umyvam ak nie kazdy, tak kazdy druhy den, tak potom co budem robit...a kolko dni po opke si uz bola taka vo forme, ze samostatna..?

kleopatra4589

margareta

narkozy sa neboj, tu si ani nestihnes uvedomit :) ja silen pamatam, zeked mi ju isli dat, tak som si v mysli povedala, ze ´boze, ja nechcem..´.. a potom co si pamatam, tak uz po opke, co ma zobudili.. tiezmi povedali, ze vstavame a ja, ze nechcem :)) narkoza bola inac vpohode, ani mi z nej neoblo zle ani nic.. akurat vlas mi neskutocne mastneli, aj plet.. asi dva tyzdne.. ale tak strasne.. akoby som bola nejakou mastou natreta.. :/

margareta123

kleopatra

tak to som rada, ze ty si maximalne spokojna :) To su od dr. Cervena skoro vsetky baby :) Tak dufam, ze aj mne sa postasti a dopadne to dobre :) Musim verit a mysliet pozitivne! Najviac sa bojim asi narkozy, ale tak snad prezijem ;-)

kleopatra4589

margareta123

hmm, asi ano.. jasne, budem drzat palce :) ja som bola u dr. cervena, neskutocna spokojnost :) ale bola som este pred vyse rokom, tiez som trosku zavahala.. a miestami som zvazovala aj chirmed.. ale pred opkou som si povedala cosi podobne ako ty.. v prvom rade treba verit a tesit sa :)

margareta123

kleopatra

vies co, dost som zvazovala, ci robim dobre po tom, co sa tu zomlelo, ale myslim si, aj ked mi je luto tych bab, ktorych sa to tyka, ze pri takom mnozstve pacientov sa jednoducho stane asi kazdemu doktorovi, ze nie kazda pacientka je s vysledkom spokojna a nieco nedopadne tak, ako by malo....ostava mi len dufat a modlit sa, aby vsetko dobre dopadlo! drz palce :) ano, uz to bude opka, takze stres sa uz pomaly blizi...a ty si u koho bola? :)

kleopatra4589

margareta123

na konzultacku, alebo opku? fuu, tak uz budes cochvila v nasom klube :) normalne ti zavidim.. ja uz svoje nove prska beriem ako samozrejmost, ale ked si spomeniem na svoje pociatocne nadsenie :)) inac, nemas obavy po tom, co sa tu diskutovalo ot om chirmede?