Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

petulielienka

ahoj, ty ideš ku očenášovi do nitry?
a aké chceš imploše?okruhle či anatomy?a este asi nevieš kolko ta to bude stat?
ja by som mala mať opku teraz 23.1 v chirmede, no ešte vôbec nemám dohodnutu velkosť ani profil, lebo doktor sa mi akosi stále nemieni ozvať tak mám z neho riadne nervy, ved mu zato idem dať nehorázne veľa penazí...ved on by mal mať záujem a nie mať takýto prístup!stále čakám pri mobile a stále nič!!!
normálne rozmýšlam že pôjdem ku očenášovi...

Lucy1990

xantipa163

Predbezne sme sa v septembri bavili o 515 ml ES tak hadam uz sa to velmi nezmeni. A myslim ze stihne sa to v pohode :-)

xantipa163

Lucy1990

tak ti drzim palce, nech modeluju len implose. :-)
A to aj stihas..objednat ich v Siklienke, asi sa len teraz dohodnete, ze aka velkost a typ..

Lucy1990

xantipa163
Dakujem :-) v nedelu sa vsetko rozhodne, uz sa neviem dockat :-) no je to paradny rozdiel od ukoncenia kojenia, ale predsalen by som bola radsej, keby to bolo na hrane nech mi ju radsej urobi a je to na 100% :-)

xantipa163

baby z NOvamedu...este stale ste mi nepovedali, KDE? budem po operacii a pred vecerou??? Ked ma na izbu prevezu az po veceri...nejaka pooperacna izba, kde som sama, ci, ako?

xantipa163

lucy1990
gratulujem. :-)
A co, bude robit aj modelaciu? Ci sa v nedelu rozhodne? Podla mna ich mas omnoho lepsie, ako predtym.

Mery NR

Petulielienka,
viem si tvoju radosť predstaviť :-) ja sa od vtedy celý deň len smejem od šťastia ako dilina :-) už sa tiež neviem dočkať a ty ma ešte aj predbehneš. presne o týždeň skôr. potom ti dám aj číslo na mňa a musíš ma priebežne informovať čo a a ako,oki? ja som sa na to dvíhanie pýtala dokyho. povedal, že naj najdôležitejšie je prvé 2-3 týždne nič nedvíhať a byť v kľude, potom opatrne, ale ruky len do úrovne očí. tak muž si berie 2 týžd. dovolenky, 3.týžd. bude doma s malým mamina má prázdniny a od 4.týždňa už musím ja. ale bývame s maminou, ona je denne tak 5 hod. v robote, tak to hádam už zvládnem aj sama. písala som si súkromne o tom aj s babami z omlazení.cz. dve boli podobný prípad ako ja, oni tiež vraveli, že 3.týždeň už fungovali sami a dalo sa. len malého dvihnúť tak max. 2-3 krát pomocou kolien. no budem sa snažiť.
škoda že sem už nechodí jankamichla, ona má tiež malého krpca a bolo koncom novembra. chcela som sa aj pár vecí opýtať ako to zvládala,hlavne to dvíhanie.

Petulielienka

Takze konzultácie u Dr.Ocenasa teraz v utorok a opka 31.1 ;) wauuu ani som netušila že to bude taká rýchlovka...teším teším ..ale aj bojím :(