Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Petulielienka,

tak medzičasom som sa dočítala, že kebyže mám sklon ku keloidom, tak sa mi robia nepekné jazvy aj po uškrabnutí. A vraj sa keloidy skôr robia na miestach, kde je koža tenšia a je priamo na kosti, čo si myslím, že potom pod pazuchou je menšie riziko vzniku týchto jaziev ako priamo pod prsom na rebrách. Takže tak. :) No a ani v rodine nikto nemá sklon k takýmto jazvám, takže to necháme pod tou pazuchou. :)

lilly1

joybryant
ja som bola v BB v Gynpor a tam bol manžel celý čas na izbe, aj prespal za 30 Eur. Ale sme od BB 2,5h cesty, ale určite to bolo pre mna lepšie..

Petulielienka

Katka
Ja som si doteraz myslela alebo lepšie povedané bola som presvedčená že mám keloidy lebo mám hrozne skarede jazvy na chrbte po znamienkach a tak isto aj na ruke po jednej nehode ale ked sa mi na to pozrel plasticky tak povedal že toto keloidy niesu je to tým chrbtom a to na ruke tým že má nešil plasticky a je toskaredo zasite..ale aj keby som tie keloidy mala tak radšej by som asi bola keby mám rez pod pazuchou ako pod prsiami tam to musí vyzerať podľa mna o dost horšie ;-)

joybryant

Janika1531xx
Preco si Janika nespokojna?? Ja idem vo februari na opku. A mam okruhle 350ml navrhnute.. Aky si mala zaklad a co mas vysledne?

lilly1

Čaute baby,
tak už to mám aj ja za sebou, bola som ako Zuzika Zuzike 12.1. Operovali ma ako prvú, pred 10 h.som už vykecávala s manželom na izbe-ináč bol so mnou na izbe, neskutočná výhoda...dopoučujem! Mala som zavedené aj dreny, nič strašného,,len ja som v ten prvý deň nemohla vstať z postele,,až na druhý deň..katastrofa, nečakala som, že budem až taký lazár. Mudr. mi predpísal antibiotika, ževraj pre istotu, a od bolesti Novalgin 500. Baby vy šo ste brali po?
Zuzika Zuzike
ty si dobrá,,že sama vstaneš.!! Mne to bez mužovej pomoci nehrozí..chodím jak dosraná,,,strach na mna pozrieť!
Ináč nakoniec mi dal mudr.285 polytech pod sval, viac, že sa už nezmestilo,krátky sval a prepadnutý hrudník, že by to už nevyzeralo dobre,,ja som za prirodzenosť, chcem, aby si to nik nevšimol...uvidím, po čase...ale zatiaľ som spokojná, keď ma včera mudr. rval do podprdy(mám 70C), tak manžel sa vyjadril, že väčšie si na mne ani nevie predstaviť.

Katka54

Baby,

v dotazníku sa pýtajú, či mám sklon ku koloidným jazvám.. A čo ja viem, či mám - podľa čoho to mám zistiť, keď ma nikdy nerezali? Trošku mám teraz obavu, lebo čo ak mám sklon k tým nepekným jazvám a budem ma Dr. rezať pod pazuchou a potom mi tam zostanú nepekné vystúpené červené jazvy? Bush pod pazuchou bol IN v 1910 roku, teraz to už tým asi nezakryjem. :))

Teraz ma síce napadlo, že keď mi vyberali znamienko na chrbte, tak sa mi tam urobila taká nepekná jazva. Ale nerobil mi to plastický chirurg, ale taký normal chirurg a povedal, že to preto taká jazva, lebo je to na chrbte a koža sa tam dosť naťahuje.. Tú jazvu po znamienku (bolo veľké asi ako necht na malíčku) na chrbte mám ale bledú a nie je taká nepekne vystúpená, ale nie je ani do neviditeľna zahojená.. Vtedy som si ju však ani ničím nenatierala.

Ako to teda zistím? Nie je lepšie to dať potom rezom pod prsom - akože pre istotu?

lucy009

Lucy 1990
prska sa ti celkom pekne upravili,som zvedava ako sa nakoniec dohodnete,ale myslim si ze modelacia nebude potrebna. Ani mne ju nakoniec nerobil,prsia sa mi do opky upravili. Ty mas ake miery?(vyska,vaha..)