Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Mery NR

o mne nikto celych 15 rokov co som mala implose nevedel, ze mam urobene prsia, lebo vyzerali prirodzene a predtym som nosila push-upky, takze som len vymenila vycpane podprdy za nevycpane. :-)

jazz24

inak baby..kamoska mi povedala,ze jej strasne pomohlo po opke,ked dychala "do brucha" nie "do prs"..neviem ci chapete:))ja som tiez najprv nechapala,ale ide to:))

Mery NR

zajacik,
nevieš náhodou kto v galerke má rovnaké miery ako my? sú tam ešte takí krpci? :-)) stále iba na to myslím, ako si napísala, že niektoré podprdy nosíš štvorky. nenormálne sa bojím, že budú bomby a moc umelé na mne. začínam váhať, či ich nezmeniť na menšie :-((

janika1531xx

joybryant

Fotky mám v albume tesne po opke nick janika153 vtedy to bolo ešte ok ale sa zmenšili.No ja neviem tak to asi pojdem ešte raz na opku .Neviem ale rýchlo som si zvykla na tu velkost ani nemam pocit že su zvačšene.

sisente

ZuzikaZuzike

kontrola ok, rita sa pasu zbavila, ja som ho pre zmenu vyfasovala :))) Je fajn ze je to uz lepsie a ze sa vytiesas, som zvedava na tie tvoje 400ky ;)

katka54

no tie gulicky citim teraz vraj preto tak ze ta jazva okolo je este tvrda, ked to zmakne tak to menej budem a ked priberiem dake to kilo tak vobec, ale mne to nevadi, ved to len ked si nahmatam citim, inak ma to neobtazuje. ked viem co je to, nech je to aj cele gulickave :) aspon sa mam s cim hrat :))) a veru na to, ze su studene som sa nepytala, ale aj kamosky vraveli ze ich tiez tak citia, ved koniec koncov je to umelina a ked mi ju nezakryva ziadny tuk, tak si myslim ze preto to citim ze je to chladnejsie :) takto som si to ja vysvetlila :)))

zajacik_006

Vladka
nemáš zač,rado sa stalo. A som rada,že aj na teba tak dobre zapôsobil a hlavne ukľudnil. Tou jeho charizmou a ľudským prístupom si získa veľmi veľa spokojných žien. Tie ktoré u neho už boli,či na konzultácií alebo aj opke,presne vedia,čo píšem. Napr.Tenda1,Mery NR,dakovna,či Tina33,však?

tenda1

Petulielienka

ja som mu ukázala obrázok, že asi aké veľké chcem , a podľa toho si ma pomeral a povedal čo sa zmestí a povedala som mu , že ja nechcem gule ale pekné prsia.
Dreny nedáva, že netreba pri prsiach len pri liposukcii kde treba viac rezať :-) , mňa to bolelo ako veľká svalovica , taká naozaj fajnová :-) ale inak super.
Po cisárskom som mala dreny lebo mne sa pri pôrode roztrhla pupočná šnúra :-((

a neboj , toto je nič oproti cisárskemu rezu , to bolí oveľa viac lebo sa nemôžeš zodvihnúť tu sa to raz dva naučíš :-) zatneš brucho chytíš sa popod kolená a ideš