Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzika Zuzike

lily
tak to máme za sebou, vstanem sama ale tá bolest na odpadnutie ale sestrička povedala chodit neležat nehrbit sa tak sa to snažím dodržiavat...
ja som tiež kupila a dostala na cestu novalgin tiež nám to tam dávali od bolesti..
ja mám 400ml.. a to som baby nemala nič fakt malilinké prsia, tiež som mala obavy ako mi to tam dajú,bala som sa aby som ich nemala ako dve gule ale doktor pozrel odborným okom a že to bude dobre lebo som už kojila. Mám ich krásne a som spokojná ešte dobre ze som si nedala 350 asi by sa mi po odpuchutí zdali malé :)
lily kup si v lekárni flector, to si rozpustiš vo vode a vypiješ to je super.. a ja ked ma to moc boli tak zabijem aj novalgin 500 a potom mi je fajn :)
a s rukami tiež celkom dobre manipulujem netlieskam síce nad hlavou ale robím všetko samozrejme opatrne..
hlavne že to máme za sebou... a už len nech rýchlo plynú dni a bude to dobré

tenda1

vladka19

neboj , bude dobre , len škoda,že Ti to takto nevedeli povedať aj v KE a nemusela si sa tak strasovať , preto je dôležitý aj ten prístup dr. veď prsia nie sú dáka vec len tak na výmenu

ale verím, že sa Ti to upraví :-), musíš byť trpezlivá

Mery NR

sisente,
mám len 158 cm a 47-48 kg. preto sa bojím, či 320 ml nebude moc. chcem mať také trojky
zajacik,
máš pravdu, to mi hovoril aj doky, že keby chcem dá mi aj 350 ml, lebo by sa mi tam zmestilo, a po opke by mi bolo aj to málo :-) ale tej veľkosti som sa už bála. dobre počúvnem ťa,len dúfam, že to nebudú päťky :-) teraz ako sa mi to blíži už asi moc kombinujem a vymýšlam . A dobré plesovanie, dúfam, že dekolt je riadny :-)))

fifiBB

Kočky ako je to s tými francúzskymi škodlivými implantátmi? týka sa to aj nás, Dlho som tu nebola..tak neviem...neviete o aké značky sa jednalo?

zajacik_006

Mery NR
prepáč,že až tak neskoro odpisujem,chystám sa na ples a akurát som prišla od kaderníčky.....No neviem,či na mne moje prsia vyzerajú bomby:-)))),ale nemám ten pocit,keď si to do teraz moji rodičia nevšimli. Nemusíš sa báť,že budú veľké,ba naopak asi ako každá jedna neskôr chce mať väčšie. Tak moja rada znie,nechoď už do menších. Ak chceš pošli mi na teba mailovú adresu a pošlem ti aj aktuálne fotky. Lebo možno v galérke na mne vyzerajú veľké,ale v skutočnosti sú akurát.