Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Tenda
Bude ma operovať v Nitre ale ako pôsobí neviem,lebo ešte som ho nevidela az v utorok idem na konzultáciu,ale na fotkach vyzerá byt sympoš a vôbec nepochybujem čo z neho vyžeruje ;-) uz som o ňom veľa dobrého počula len som si myslela že robi iba v Leviciach a tam sa mi az nechcelo trepat,ale ako som sa dozvedela že robi v Nitre tak som sa taaak potešila.Ty máš vlastne koľko ml? Ja by som bola najradšej keby mi tam nacpe všetko čo sa zmestí =D a ty máš rez pod prsiami že? Mala si aj tie drenáže?

Mery
Máš to dobre premyslene ja mám zatiaľ min.týždeň tu mamu ak by trebalo bude aj dlsie ale potom bude musieť pomoc muž..nic iné mu nezostáva aj ked pravdupovediac nieje moc nadšený že si to idem dat robit ;-) ale si má potešila že po tých 3 týždňoch budem môcť aspoň ako tak aj ked to určite nebudem siliť..mne jeden lekár povedal že vyslovene nesmiem min 6 týždňov dvihat vôbec nic.A akú budeš mať veľkosť ty? A kde budeš mat rezy?

Nela
Neviem koľko budem platiť v utorok dám vedieť ale určite by som chcela okrúhle a na tvojom mieste asi určite rozmýšľam nad zmenou lekára ako hovoríš malo by to byt aj v jeho zaujme hlavne ked ti to sľúbil že zavolá..možno mu tie tisíce čo to stojí každý den padajú z neba ;-)

sisente

katka54

no ja som 7 tyzdnov po, ale dnes som bola akoze mesiac po na kontrole, no ja som si to ani nevidela velmi...

vasen09
napisem maila, ze kto ta spominal :)

jazz24

ahojte baby:))jupiii pondelok mi volala sestricka,ze sa uvolnil termin tak buducu sobotu ideem:))))ja som mala ist 3.12,ale som sem pisala aj,ze som ochorela ,sice som myslela,ze som zdrava..no v den opky ma nemilo prekvapila teplota((tak mi slubili,ze sa ozvu ked sa uvolni a uz je to tu:)))mne idu robit aj nos!!tak som zvedava ako to budem zvladat ked som si toho tolko nadelila:)

drndula
vtedy sme si tusim pisali a uz si ma aj predbehla!!gratulujem tebe aj vstetkym novym prsaticiam!!

moony

ty si pisala,ze tiez mas termin 21.1.,ze?

a neviete ci v pezinku davaju premedikacie-oblbovaky??

vasen09

sisente
mail na mna: vasen09@azet.sk :))
a ano, BB je strasne male mesto :DD, napis kludne mail ;) som sa smiala,ked som citala, ze ma niekto spominal,..

xantipa163

sisente

6.2., rano na 7.45 sa bojim uz teraz.

Dnes som sa bola odkrvit, dufam, ze mi tie krvne testy dopadnu dobre. Vcera som si dala radsej dietku mensiu, nech je vsetko ok a nie som rano z niecoho zduta. :-)