Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Mery
Prečo okrúhle nedáva?? Ale ja som kojila iba 3 týždne :( a inak ževraj anatómy sa ževraj nedajú dat inak ako rezom pod prsiami..to by mi vôbec nevadilo že by som mala tam rez ale ked ja by som chcela asi viac tie okrúhle :( tebe ich on odporučil alebo si ich chcela? Ja by som chcela čo najväčšie čo sa zmestia a budu vyzerať super, ale tak ešte by som chcela niekedy dieťa tak by som asi mala nechať nejakú rezervu že? Booooze teraz nebudem zase spať do utorka že ako sa dohodneme :) inak niesom z NR, z BA som :)

ingrid 05

Mery NR

... presne ako hovoríš (píšeš) dr. je tichý vypočuje, zodpovie každú otázku... ide z neho veľký kľud a taká ľudskosť, keď som bola ja na konzultácii, tak som mala chuť hneď ľahnúť pod skalpel :) všetko zo mňa opadlo a odchádzala som veľmi nadšená... dúfam, že to tak bude aj tesne prd opkou...

Mery NR

Petulielienka,
mám navrhnuté 320 ml, Arion, anatómy pod sval. cena 2980 E. presne ako tenda1 :-) Očenáš robí rez len pod prsom a okrúhle moc nedáva, aspoň mne to tak hovoril. Inak keď si kojila, okruhlé sa ani moc neodporúčajú. Veď vladka19 ti o tom vie povedať svoje.. máš približnú predstavu koľko ml chceš? na to dvíhanie deti sa ešte aj ty opýtaj, som zvedavá čo povie tebe. inak baby ja som si ho predstavovala takého ukecaného :-) a on taký tichučký, vkuse som len ja kecala :-) a po 10 minutách sme už zmluvu podpisovali. Petulielienka, ty si tiež z okolia NR?

smalfot

Díky Drndula. Myslím si že ja modeláciu nepotrebujem. Chcela by som okrúhle implantáty.Pýtala som sa ho predbežne na cenu. Povedal že cca 2.500,-€ za všetko aj s podprsenkou a jednou nocou na klinike. Tak uvidím. A Teba koľko stála opka?

drndula

Smolfot,

Ja som u neho bola na konzult a tiez aj modelivat trebalo,Dr.cerven tam ten problem nevidel.podotykam ze opka drahsia o patsto eur u trsku,aj tak ma nepresvedcil o dovere ist j nemu,vyhral to Dr.cerven...ine Su mizno spokojne,skis vuacerych a potom posud man ist a komu doverovat...;)

smalfot

ČAute. Som tu nová.Dlhšie už uvažujem o zväčšní pŕs. Som z BA a jednu moju kamošku operoval Dr.Trška. Super výsledok. Ale ona mala aj dosť poklesnuté prsia po deťoch,tak musela mať úpravu prsníkov spolu so zväčšením. Objednala som sa k nemu na konzuultáciu budúci týždeň. Tie čo ste boli u neho ako ste boli spokojné? Aký má prístup a ako rýchlo ste dostali termíny na opku ?

Petulielienka

Tenda
Faakt nedáva? A som počula že je to lepšie lebo ti to aspoň všetky zrazeniny vyplaví,ale tiež že to hrozne boli :( ja som to ale nemala pri cisaráku,ale musím povedať že po ňom som mala hrozne bolesti,celu noc som revala a to väčšina bab povie že bolesti nemali tak si to neviem predstavit teraz po augment.čo budem robit..ja som hrozby pacient :( a prečo máš anatomické? Chcela si alebo ti odporučil? Mne najskôr jeden lekár vyráta 380ml s vysokým profilom ty máš aký profil? A tiež Ariony..ja by som teda chcela gulate ale aj si myslím že máš dosť ovisnute prsia tak sa bojím či to nebude vyzerať zle..ale tak nechám si poradiť :) no je to taký zvláštny pocit že to uz je za chvíľku tu..hrozne Ťa teším na nové prská,ale aj sa bojím ako to zvladnem ..a ty ako? Pred zrkadlom si nonstop? Kedy si ich už uvidis,az na kontrole? Inak tu podprdu nemôžeš dat vôbec dole? Ako sa sprchujes? ;) a to som sa ešte chcela opýtať že stehy máš tie vstrebavacie?

tenda1

Petulielienka

Ja mám 390ml , rez pod prsiami , drenáže on nedáva chvalabohu , leb ja som mala drenáž po cisárskom reze a kým mi to nevytiahli tak to bolelo ako sviňa- potom nastala neskutočná úľava.
A mám anatomické , cena bola 2980,- všetko spolu.
Je to šok , že ideš vlastne už za chvíľku , však? :-)