Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

vladka19

strašne Ti držím palčeky , nech Ti to dobre dopadne :-)

ako som vravela z neho ide neskutočné pozitívne vysielanie , však?

Katka54

A ešte posledné info ako zaujímavosť:

dočítala som sa na nete (aj som stiahla nejakú zápisnicu zo súdu v Las Vegas), že sa jeden z majiteľov fabriky na výrobu silikónov McGhan pre nejaké nezhody (prachy) osamostatnil (alebo ho vyhodili) a založil, resp. odkúpil francúzsku fabriku Eurosilicone.
Takže predpokladám, že jeho know-how z čias McGhan sa časom prejavil aj pri ES.

A tu je ešte jedno zaujímavé porovnanie anatomických implantátov McGhan vs. Eurosilicone (z roku 2007): www.ncbi.nlm.nih.gov

jazz24

monny 3

no ja idem tiez v pondelok na odber:)mne uz stacia iba zakladne krvne testy,kedze mam tie predchadzajuce vysledky..interne tiez nepotrebujem..no budem mat anatomicke,375 al 410..doktor sa rozhodne na mieste, eurosilicon by matrix a rez pod prsnikom..ty??:))

Katka54

Mery NR,

určite je to tak, veď ten implantát má dĺžku cca okolo 12cm (v závislosti od veľkosti samozrejme) - anatómia tela nepustí. :))

Pre info - tabuľky Polytech silikónov nájdete tu: www.polytechhealth.com

Mery NR

s tým implošom čiastočne alebo úplne pod sval je to tak ako vladka píše. ja som sa tiež teraz pýtala Očenáša, či mi to môže dať úplne pod sval ale povedal, že to nie je možné, lebo to by musel implantát natlačiť až pod krk :-), aby ho úplne zakryl sval. pekne mi to na hrudníku aj ukázal od kadiaľ po kadiaľ mi vedie prsný sval a on sa toho musí držať

lilly1

Katka54
ďakujem..
tabulku nemám, ale povedala som mudr.moju predstavu.. 250 polytech zväčší o jedno číslo, sama som zvedavá, ako bude 285 vyzerať na mne, potom dodám fotečky do galérky

Katka54

vladka19,

no, tak už mám v tom potom jasnejšie. :) Ja som totiž mala stres z toho, že ma Dr. pri konzultácii moc nematkal, nemeral a navrhol mi (po kompromise) 305ml stredný profil pod sval a ja som mala obavu z toho, či sa mi to tam vôbec zmestí.:) Akože inak ja bežne nemám IQ húpacieho koníka, len teraz pred opkou kapánek stresujem.. :))

Katka54

sisente,

a inak k tým guličkám na implantáte - to tie guličky budeš cítiť stále, alebo si to telo zaobalí do niečoho? Inak to potom vyzerá tak, že ty máš asi implantát čiastočne pod svalom a čiastočne pod žľazou.. Keby bol úplne pod svalom, tak by si tie guličky až takto necítila, nie?

A ozaj, pýtala si sa Dr. aj na to studené prso? :)

Katka54

lilly1,

gratulujem a nech sa to pekne hojí. :)

A inak, ty náhodou nemáš k dispozícii tabuľku veľkostí pre Polytechy?