Petulielienka,
ja som tiež napriek môjmu veľkému úsiliu kojila len mesiac aj prvého aj druhého syna :-( ale ja som počas tehu pribrala 18 kg, čo je teraz už chválabohu dole a počas kojenia aj tehu som mala trojky prsia a teraz nič. tak aj preto ich mám také nijaké. mne Očenáš tak hovoril, že okrúhle sa mu moc nepáčia, vyzerajú umelo lebo vidieť ten skok kde začína implantát, pri anatómocho nie. ževraj ich dáva len na špeciálnu požiadavku pacientky, ale nerád. ja som nad okrúhlimi ani nerozmýšlala, chcem čo najviac prirodzené. nikto z môjho okolia (okrem mamy,muža a jednej kamošky) ani nevie, že idem a chcem to nechať v tajnosti. a som na tom presne ako ty,muž mi to moc neschvaľuje a nie je z toho nadšený :-( preto ani nechcem aby to bolo moc vidieť. takto o mesiac keď už budem mať tie trojky sa vyhovorím, že mi také zostali po tehu, veď som také počas tehu aj mala.
baby, ozaj vás keď sa na to opýtajú narovinu poviete, že máte imploše? strapním sa, keď budem hovoriť, že mi také zostali po tehu? veď som len 6 mesiacov po, tak by sa aj dalo tomu uveriť :-)