Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Janika1531
ja som tiez mesiac po opke, my sme sli zhruba v rovnakom case, ale ja som bola operovana v BB. Tiez sa mi dost zmensili oproti tomu co som mala prve 2tyzdne:)a to mam o dost viac ako ty;)

rita149

inak dnes bol piatok 13 a ze nestastny den?
ja od Mudr, Červeňa odchadzam nadšena vždy, on vie taku silu dodat a hlavne sa potom ciiitim ze mam najkrajsie prsa na svete :-))).Lebo podla mna je jednoduche spravit z peknych prs krasne , ale zo ziadnych spravit krasne je teda sakra umenie a ten pripad som ja, Ja neverim vlastnym ociam nikedy, ze mam take prsia :-) Ja som stastna ze som si vybrala jeho.A ked odrodim deti tak idem určite k nemu znovu ak bude treba.Dnes som sa stretla aj z novym Panom doktorm čo je pri Mudr.Červeňovi, akoze baby straaaašny čavenko je to :-) možte sa tam tešit tie čo idete, ako ho stretnete....

rita149

sisente

no super teda že su podprsky dobre, sa tešim. Hovorila som ti ze su mensie ale ze prsia su v nich uzastneee :-)))
email na vanes uz mas teda,tak ho nemusim pisat.
držžim palce z tym pasom, nech je vsetko .ok, ja ho uz nemam nosit.ved 17.2 sa stretneme zase :-) tešiiim

Zuzika Zuzike
chudatko ked som ta videla rano ked ta prepustili z nemocky som si spomenula ako som ja isla zhrbena.
musis len vydržat, najhorši den mas za sebou, uz bude len dobre.Mne bolo sice az po 10 dnoch ale ja som vyninmka asi, ja som sa ani nehybala pre istotu aby som neco nepokazila.:-) Som rada ze si spokojna z prskami, Ved Mudr, Červen ma zlate ruky, ja to stale hovorim!!!

monny3

jazz24
ano idem,v pondelok idem na odber tak drz palce a v stredu na interne,ty kedy ides na odber?a aku velkost a znacku budes mat?

smalfot

Petulielienka, ja tiež chcem ísť do okrúhlych a ak bude platiť tá predbežná cena cca 2500,-€ za všetko vrátane podprsenky a 1 noci na klinike, tak to je super.Nechce sa mi cestovať na operáciu mimo BA - jedine ak by bola lepšia cena.

Petulielienka

Smalfot
Ja neviem či mi treba úpravu počas tehotenstva som nemala nejak extrémne velike,iba naplnené max také dvojky teraz nosim podprdu 75A to sú nulky? =D =D ja som bola u jedného v BA a ten mi povedal že mi dá v pohode okrúhle bez uPravý tak neviem chcela by som radšej k ocenasovi ale chcem okrúhle

Mery
Aká je tá speciallna požiadavka? Ja budem prosíkať ;-) Halooo baby robil niekomu MUDr.Ocenas okrúhle implantaty???? Mne to nevadí ked to bude vyzerať na prvý pohľad že mám silikony,ja som zase taká že ked si ich raz dám tak ich nebudem popierať ;-))

smalfot

Petulelienka ak si z BA a myslíč si že bude treba aj úpravu prsníkov nechceš skúsiť Dr.Tršku? Kamoske po kojení robil úpravu prsníkov aj so zväčšením.Má teraz iba tenkú jazvičku okolo dvorcov. Tiež ako ty chcela okrúhle implantáty. Ja k nemu idem na kozultačku budúci týždeň.

Zuzika Zuzike

ahojte baby...
tak mám to za sebou maximálna spokojnosť Dr.Červen dokonalá práca, baby ktoré chcete íst na opku len k nemu... mám ich neskutočné.... :) 400ml
obrovské dakujem doktorovi aj celému personálu teším sa na vas za 10 dni..
po oeprácii som bola ko..bolest pálenie tlaky... treba to len rozhýbať.. dnes o moc lepšie.. len sa tažšie dýcha, stále ma tlačí hrudník... ale cesta autom bez bolesti...sama si sadnem aj vstanem.. sú bolesti ale dá sa to vydrzat..

siente rita
šla som rovno domov povinnosti odložené na nedelu do vtedy budem trošku fit..
som rada ze to mam za sebou.. a vy čo kontrola ok?

Mery NR

Petulielienka,
ja som tiež napriek môjmu veľkému úsiliu kojila len mesiac aj prvého aj druhého syna :-( ale ja som počas tehu pribrala 18 kg, čo je teraz už chválabohu dole a počas kojenia aj tehu som mala trojky prsia a teraz nič. tak aj preto ich mám také nijaké. mne Očenáš tak hovoril, že okrúhle sa mu moc nepáčia, vyzerajú umelo lebo vidieť ten skok kde začína implantát, pri anatómocho nie. ževraj ich dáva len na špeciálnu požiadavku pacientky, ale nerád. ja som nad okrúhlimi ani nerozmýšlala, chcem čo najviac prirodzené. nikto z môjho okolia (okrem mamy,muža a jednej kamošky) ani nevie, že idem a chcem to nechať v tajnosti. a som na tom presne ako ty,muž mi to moc neschvaľuje a nie je z toho nadšený :-( preto ani nechcem aby to bolo moc vidieť. takto o mesiac keď už budem mať tie trojky sa vyhovorím, že mi také zostali po tehu, veď som také počas tehu aj mala.
baby, ozaj vás keď sa na to opýtajú narovinu poviete, že máte imploše? strapním sa, keď budem hovoriť, že mi také zostali po tehu? veď som len 6 mesiacov po, tak by sa aj dalo tomu uveriť :-)