Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

janika1531xx

ale vsak ich tam mas krasne :-) inak aj predtym si ich mala super, aj ked boli malinke. :-)

Podla tych prsiciek si este asi deti nemala, tak vsak pockaj, ked odkojis a potom ries vacsie, aspon sa ti moc nepovolia, ked nie su teraz mega-velke.

janika1531xx

joybryant

No mám tam foto pred to su tie prve a potom po..tak zmenšili sa ale ja som si predstavovala že to bude vačšie.

drndula

Cauko baby,

Hlasim 5ty den po opke a uz krasne Fungujem...parada,obcas to este zaboli,po prebudeni Su stuhnute a tvrdé ale inak ok...;););) snažím sa Dychat ako to ide,pristihla som sa ze sa dosť hrbim tak ale...volako sa Neviem vystriet..a ked mi zima zostane tak to nieje žiadna sranda,citlive sú ako das..;);)

tina33

Vladka19

super že si dobre dopadla a suhlasím zo zajačikom dr.Očenáš super doktor a tá jeho charizma uf uf.A dievčatá čo máte už po opke gratulujem!!

xantipa163

Cervenove baby

ani jedna ste nemala dreny?

A este...viacere ste pisali, ze ste brali ustnu vodu len...to je tak zle, ze si nebudem schopna ani umyt zuby klasika kefkou a pastou a budem len zubnou vodou vyplachovat?