Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Lucy1990

no nielen o malu, ale aj o teba :-)

Vsak nech ti chlapi vidia, co to je za "dovolenku" s detickami. :-)

Lucy1990

4pegy4

Ahoj, zajtra idem na konzultaciu o 11tej do PK, potom napisem :-) ja budem trvat na co najvacsej velkosti, nech som spoko :-) a termin sa mi posunul na 4.2., takze uz o chvilu, len muz teraz zacal cukat, ze on sa o mna boji a ze nevie ci zvladne malu atd. a ja to nechcem hovorit svokrovcom, tak teraz to mam doma trochu perne :-/

janika1531xx

kleopatra4589

Dakujem ..výšku mám 170cm a ty?Pravdupovediac som ešte pred opkou pozerala na tvoje prsia aj Barborkine fakt krása..tak som sa spoliehala že to bude velke a že mi to bude stačit.Nemožeš poslat nejake foto ako vyzeraju tvoje prsia teraz?

janika1531xx

Dakujem ..výšku mám 170cm a ty?Pravdupovediac som ešte pred opkou pozerala na tvoje prsia aj Barborkine fakt krása..tak som sa spoliehala že to bude velke a že mi to bude stačit.Nemožeš poslat nejake foto ako vyzeraju tvoje prsia teraz?

4pegy4

lucy1990

ahoj.chcem sa opýtať či si bola u červena a či si si dala zmeniť velkosť???ja nebudem vymýslat a necham tu 500-ku.kedy mas termin???

kleopatra4589

janika153

naadherne prsicka.. aku mas vysku, prosim ta?? mne tiez robil prsia cerven, ale len 300 ml, no mam sotva 160 :) podla mna tie tvoje su tak akurat.. :) ale chapem ta.. pri mne kazdy hovori, ze ake velke, ale ako rozmyslam tak rozmyslam, keby som sla este raz, dala by som si mozno aj viac :)

rita149

janika153

ja som tiez mala jeden podlepeny. terza mam nosit podprsky aj z kosticami, len si ich vytv rauj aby ta netlacili

janika1531xx

xantipa163,rita149

Dakujem pekne ale tužila som po vačšich poslala som Barborke foto aj celu postavu len neviem kedy ich tam dá.a tie pásky neviem načo slúžia ale všimla som si v zrkadle že jeden mám trošku nižšie ale mne to nevadi.Dr vravel že ešte si ich mám podlepovat vy ste take pásky nemali po opke ?Chcem sa opýtat som mesiac po opke a dr vravel že už možem nosit podprsenky cez den može byt aj s kosticami či si tie kostice mám vybrat ?