Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Janika
Mne Sa tvoje prsia velmi pacia.. Ja nemam zaklad Ani nahodou taky aky si mala Ty.. A tiez mi Bude vkladat to iste. Aka si vysoka a kolko vazis?

Lucy1990

Baby a kolko max. mozem mat problem po operacii? Neviem ako sa to spytat v pripade komplikacii...napr. krvacanie, alebo hojenie jaziev, viem ze malu budem moct dvihat az min po mesiaci, ale kolko po operacii este priblizne budem indisponovana v domacnosti?

4pegy4

lucy1990

nedaj si to vyhovorit...do juna na to zabudnes, že si bola :-))my sme tiež tak boli pred mojou prvou opreaciou.v lete som sa už vytrčala s novými prsiami..:-))ja idem do BB 21.2...ale ja budem mat dve operacie naraz..aj nos.

Lucy1990

4pegy4

Mala som ist do BB, ale uvolnil sa termin v PK, tak nie je o com :-) a asi budem mat ES, ale popytam sa aj na ine.

Lucy1990

xantipa163

Nechcem na to ani pomysliet, ze by som to mala kvoli nemu stopnut..on stale hovori o septembri, boji sa, ze nastanu komplikacie a pokazi sa nam leto...my sme take letne typy, radi sa chodime kupat a pre nas sa sezona zacina niekedy uz april, maj ked je teplo. A v juni uz mame kupenu dovolenku na Sicilii. Proste sa snazi z toho nejako vycuvat :-((( ale ja som neoblomna a strasne sa na to tesim...neda sa to ani opisat...

4pegy4

lucy1990

fú...snáď sa to vyrieši.to už hned budes mat za sebou :-))ja som myslela že ides do BB.a aku značku ti dá???Eurosilikon??