Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Janika1531
Mas ich krasne prirodzene, ale chapem ako sa citis ak si mala predstavu o vacsich.. Ja mam 485 anatomicke , mne sa pacia vacsie prska, ale vobec nie su velke :( a anatomicke posobia mensie ako gulate. Po opke cca 2 tyzdne bola velkost super presne podla mojich predstav a potom ako uz odpuchli a usadzaju sa, sa poriadne zmensili :(

gossip_girl

janika,

boze ja uz som si povedala ze idem do 260 a ty si mi zase dala chrobaka do hlavy. Ach boze je to tazke :)

To sa dr. rozhodol na sale ze da menej? Boze mozes byt rada, vsak ich mas tak krasne a hlavne ja chcem ist do mensich presne ak preto, ze som nekojila a potom nahodou ked budem musiet ist zas tak si budes musiet dat vacsie.. Hlavne mne stacia take ako mam v podprsenke, lebo ide o moj pocit, ked si ju dam dole a nie pre niekoho aby videli ze mam silikony al ze mam vacsie prsia.

janika1531xx

gossip_girl

:-D..No na klinike som mala 400ml ešte v den operacii ale dozvedela som sa to až po opke:-D Ale myslela som že budu velke pretože som chudá aj som sa bala ist do vačšich ale teraz s radostou by som si dala aj 500ml:-D

gossip_girl

janika,

na tvoje ked pozrem, tak hned teraz by som sla, keby mi mal spravit take ako ich mas ty :) Ale ja budem mat anatomicke.

gossip_girl

joybryant,

ako ze ti navrhol 280? vsak keby si mala mat eurosilikony tak tie su 290 a nagor tato velkost je 300.

gossip_girl

janika,

mas ich naaadherne :) fakt.. Tak to cumim, ze mas len 87 cez prsia, lebo ja som mala mat 300 a povedal mi dr. ze mi to spravi trojky a obvod okolo 90, tak som sa zlakla, a uvazujem o 260.. Ale je pravda, ze sa mi nezdaju na tebe az take velke ako by som cakala, ked si mala aj zaklad, tak neviem, lebo ja sa bojim aj 300 ml.

Cleopatra,
uz chapem, preco sa mi na tebe zdaju velke :) Ja mam 173 cm.. tak tych 10 menej asi spravi svoje...

joybryant

Janika1531xx
To je sprava pre teba. On mi navrhol najprv 280 a ja som chcela viac tak mam 350
Aku mas vysku a vahu? Ja 164cm a 47 kil.

janika1531xx

joybryant

Už som si pozrela ideš k dr červenovi?On ti sám taku velkost navrhol?Mne povedal že to budu slušne trojky ale nevyzeraju tak.Cez prsia mám 87cm