Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Xantipa163
tiez mam rez pod prsiami a ak mozem poradit urcite si zober elektricku zub.kefku, tiez som ju mala a uplne v poho som si vycistila zubky ;)

4pegy4

lucy009

ahoj.nechcem byt drzá, ale ja by som mohla porosit foto???čitam že máš 475ml, ja tiez idem na operáciu a neviem si nejako predstavit tu velkost.máme mat podobne velkosti ako aj lucy1990.ak by to nebolo drzé mohla by som poprosit foto???,

xantipa163

sisente

Dakujem za vysvetlenie. :-)
Inak, fakt na tom nieco je, ze tie co maju rez pazuchou, s rukami moc hybat nemozu, ja to s tou kefkou nejako zvladnem, pripadne vezmem elektricku a budem ju len drzat a otacat hlavou. :-)

lucy009

Lucy1990
Ano bola som u Cervena pred mesiacom. Jasne poslem ti na mail ako ich mam teraz. Akurat vcera som sa fotila, lebo chcem poslat aj Barborke,ale mam ich este vo fotaku tak ich idem stiahnut do pc ;)

Lucy1990

lucy009

Juuj a neposles mi na mail lucia.javorcekova@yahoo.com ako ich mas teraz? A u koho si bola, tiez u dr. Cervena?

sisente

Mery NR

no neviem aky mas zaklad, idem ta najst ak si v galerke, ale ja sa skor obavam aby ti na 3jky tych 320 malo nebolo... no neviem premysli si este radsej, aby si nelutovala.

sisente

xantipa163

nemala ani jedna od Cervena dreny... a ustnu vodu asi kazu len tym babam, co maju vkladane spod pazuchy myslim.

lucy009

Lucy1990
tak to si o kusocek vyssia ako ja, ja mam 165 a 54kg, dost som schudla do opky,prsia sa mi upravili a preto nebola potrebna modelacia. Ak chces ist do vacsich urcite si daj kolko sa ti zmesti. Ja teraz lutujem ze som netrvala na 500kach :)