Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Kocky cickate nebudu male 350ml ked mam 164cm,47kg a uplne nulovy zaklad?? Poradte prosim.. Nechcem too Big Ale Ani male aby som nelutovala..

kleopatra4589

gossip_girl

Vidis? ja som ti hovorila :) a to ja som tiez zaciatkom chcel alen nieco nenapadne.. a terza s amoje ´chute´ akosi menia :) Akurat som aj pozerala.. mas pekny zaklad, budes mat krasne prsia, urcite si nedavaj pod 300 ml.. teraz mas obavy, ze ako t bude vyzerat.. ale aby si casom nelutovala.. za take peniaze, nech uz su aj poriadne prsia :)barbora10 ma 350 ml.. to ma tusim tebe podobnu vysku.. tak si to porovnaj.. A ty ku komu vlastn eides na opku?? a kedy?? stracam prehlad pri tom mnozstve prsatic :D

kleopatra4589

janika1531xx

Tak ja mam tak o 10 centi menej :) foto poslem samozrejme, len priebehom casu, teraz sa musim ucit na skusku.. ak by som chytila fotak do ruky, bolo by po uceni :) ale urcite poslem.. neviem kolko si po opke.. lebo oni ked ti odpuchnu a usadia sa, tak sa akoby trosilinku este zmensia.. teda, aspon ja som to tak vnimala na svojich..

Lucy1990

ani nerozmyslaj na tym, ze kvoli manzelovi tu opku prelozis.. do leta budes fit a budes moct vystcat nove prska :) Moj priatel tiez na zaciatku silou mocou nechcel, aby som sla na opku.. milion dovodov vytahoval.. ze je to nechutne, a ze to bude vyzerat umelo, a ze mam krasne prsia take ake su.. a hlavne s abal toho, ze budu tvrde a bude tam ten silikon citit... co ti poviem, teraz si ich nevie vynachvalit a aky je rad, ze som na tej opke bola.. :) ono chlapi su dost komplikovani a nevedia to zozaciatku pochopit .. uvidis, ako bude ten tvoj potom rad, ked mu buduostatni muzi zavidiet.. :D

janica25

Dievcence uz som tu dlhsi cas nebola a chcela som si pozriet galerku len som Sá tam nemohla dostat cez heslo.NEVIETE mi povedat ci sa nieco menilo. MERY NR tak ako si sa rozhodla kedy ides na opku a ako to poriesis s malym?ja som objednana 28.febr na konzultacku tak vam zavidim co uz to mate za sebou.

xantipa163

lucy009

diky, tak si ju vezmem. Uz si to aj nacvicujem, nacvicujem si aj vstavanie z postele...dokonca rozmyslam, ze by som na umyvanie vlasov chodila ku kadernicke, mame salon hned pod domom. Ja ked si neumyjem kazdy druhy den vlasy, tak som na nervy. :S