Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

xantipa163
Da sa to tak povedat :-) ako vies? :-)

Kleopatra4589
Tak teraz som sa skoro neudrzala, ti chlapi su ako cez kopirak :-))) moj na mna vytahuje podobne kraviny...hadam to nejako ustojim a nechytime sa kvoli tomu...moj je momentalne v tom stadiu, ze ked poviem prsia tak sa chyta za hlavu :-)

xantipa163

Baby kaslite na tie mega velkosti, ak ste este nemali babo...nech mate rezervu aj na neskor, po dietatku a nemusi sa robit modelacia.

kleopatra4589

joybryant

tak podla mna to je oukej tych 350 ml v porovnani na tvoju vysku a k tvojmu zakladu.. ja som si pred opkou urobila predstvau svojich prs porovnanim dievcat z albumu, ktore operoval Cerven.. ak som si porovnala svoju vysku, zaklad a ml k ich :) a doktor mi urobil presne take prsia ake by som chcela :) ale ak chces viac ako ti navrhol doktor, teda tych 350, urcite by som si to na tvojom mieste dala.. ja mam 300 a som nizsia ako ty.. a brala by som aj trosilinku viac :)

joybryant

Kleopatra
On mi navrhol- cerven trocha mensie a potom sme Sa dohodli na ES 350 okruhlych
Chcem aby uz ich Polo aj vidiet, ne ze Este Jak Sa usadia, tak nic extra..
Co z toho vznikne, Co myslis??

kleopatra4589

joybryant
myslim, ze to bude tak akurat.. male urcite nebudu, ani nijake extremy :)neviem, to ti navrhol doktor???