Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

janica25,
tak ja som už bola teraz v utorok na konzultačke a na opku idem teraz 07.02 :-) rozhodla som sa radšej ísť skôr a skúsenejšie baby, mi tiež tak poradili, kým mi malý pekne sedí a celý deň sa len hrá.keby už chodil, by to bolo horšie. manžel si berie 2 týž. voľno, potom mamina týždeň, podľa dokyho to na 4 týždeň by som mohla zvládnuť aj ja- ale opatrne

gossip_girl

xantipa,

mudro hovoris :) ja myslim aj do buducna a preto uvazujem o mensich a myslim, ze mne nebude vadit keby aj boli. Len sa neviem rozhodnut medzi 260 a 300 viac urcite nie..

davidoff

joybryant

ja mám 350ml 170cm/50kg, pod prsiami 65cm a nie sú malé, sú super a som vyššia ako Ty, tak si myslím že budú dobréééé

kleopatra4589

Lucy1990

aj moj mal take stavy.. musis ist nanho pomaly :)Ja som ho hlavne upokojovala tym, ze nie su silikony ako silikony.. lebo kazdy chlap si automaticky predstavi nejake mega pologule.. som mu hovorila, ze nechcem gulate, ale anatomicke, a tie vyzerau prirodzene a ze nechcem velke, len take mle si dam, ze nech sa neboji.. a bla bla :D

joybryant

ano, som v galerke.. a som spokojna, az nadmieru, co sa celkoveho vysledku tyka.. ale ako tak uvazujem, ani vacsie by mi nevadili :) samozrejme nie ovela vacsie.. takych 400 by som si uz nedala- to by sa mi ani nezmestilo.. mozno max 330.. ale som spokojna kazdopadne :)

xantipa163

Lucy1990

nemas zac. :-)

Sa necudujem tvojmu drahemu, ze sa o teba boji. :-)
Drzim palce na zajtra, daj potom vediet, ako to dopadlo.