Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilly1

Zuzika Zuzike
ten flactor - prášky dnes mužovi nepredali bez receptu, lekárnička mu ponúkla Voltaren, ževraj to obsahuje to isté, len
si mám dať dvojitú dávku..
ale šak mi to akosi nezaberá...júj bolíí a bolí, tá lavá strana je aj celkom ok, ale pravá bolí jak ďas, všetko si podávam s laváčkou..
Novalgín 500 mám užívať len 2x, ale zniesla bych aj viac..

Baby, vy čo máte po, čo vám najlepšie zaberalo? Tiež vás bolel len jeden prsník?? Pravačku mám uplne indisponovanú..

barbora10

nove foto ma:tina33,solnicka,janika153,sisente,leusa davidoff:)

baby parada.krasne ich mate!!!

a tie ktore som nenapisala,tak ste mi neposlali nicky...

tenda1

drndula

no a ráno sa mi ťažko vstáva , presne ako si povedala , kamene

Aj Teba bolí zadok keď spíš , či sa Ti dá už normálne ľahnúť? Ja ešte spím v takom polo sede:-)a ráno o 4 už musím vstať nlebo ma bolí všetko aj chrbát aj zadok, jáááj tak by som si rada ľahla na bok :-(

tenda1

sisente , drndula

no najskôr som si myslela , že ich budem mať strašne veľké podľa fotiek v galerke a teraz presne ako si povedala , že keď sa pozerám z vrchu tak ani nie až tak veľké :-).Jáááj baby s jedlom asi naozaj rastie chuť , najskôr nič a potom by som chcela neviem ani sama čo :-)

No veď uvidím zajtra a napíšem :-)
Aj mňa svrbí pokožka a strašne ma to reže popod pazuchy:-(
A oholiť sa mi nedá takže paráda , vlhké vreckovky fungujú nepretržite a zajtra na kontrole to bude fasa :-)- taká opička tam pôjdem :-)

xantipa163

monny

no co som vygooglila, tak by tom mal byt vysoky profil a Soft cohensive gel. Pozri na stranku Siklienky, tam som to vycitala.

jazz24

monny 3

fuuha tak to budes mat riadne:))ty si chcela velke?ake mas miery ?vysku?ja som tiez povedala na konzultacii ze sa nebojim vacsich:)no to cislo neviem co znamena..v siklienke si sa nepytala?ako sa citis pred?bojis?:)

sisente

tenda1

len sa ty neboj, ona sa to vytvaruje, budu sa menit ale myslim ze 390 budes mat dost, ono to sice odpuchne, ale ten sval potom este povoli a oni ti pekne vystupia, uvidis, riadne sa to pomeni ;)

drndula

Tenda,

Ahoj no zdajú sa tí malé?nechcela si ist rk väčších?ked sa usadia,zmaknu,budú fajnove nemaj strach;);) teraz sú tam napratane,aj mne sa z pohľadu zhora zdá ze.nič,aj v nemocnici po opke ale videla som si ich na druhy deň na prevaze,boli krasne...v piatok idem na stehy,svrbi má pokožka pod podprdou,a ten stlačeny hrudník či boľavy chrbat robí najväčšiu galibu..tiez máš ráno keď vstanes dva veľke kamene tam?;)

tenda1

Ahoj baby , tak mám skoro týždeň po , zajtra idem na kontrolu , tak si ich konečne uvidím .Inak sa cítim celkom dobre ešte trochu slabá , ale bolesti žiadne.
No som veľmi zvedavá ako to bude , stále si ich pozrám v tej podprde a mám 390 ale poviem Vám nezdá sa mi to až tak veľa , asi by som zniesla aj väčšie.Dúfam , že mi veľmi neodpuchnúúú.Alebo je to ešte také stiahnúté v tej podprde?

joybryant
ja mam 162 a 60 kg a mám 390 ml anatomickéa vôbec nie sú veľké , ako vravím aj väčšie by som vydržala:-) a tiež som chcela len také ako normálne nie futbalové lopty
tak si kľudne daj väčšie :-), alebo sa poraď s doktorom