Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mata221

sisente

vyzera, ze je taka pohodlna, ze sa musi dobre nosit..takze HM vravis? lebo v BA som pochodila HM a nevidela som praveze taku latkovu bez kostic, iba vsetko s kosticami :/

Lucy1990

jazz24
Obvod pod prsiami mam 69-70 cm a obvod po operacii budem mat okolo 92-94 cm, no uvidime :-)
A pooperacnu podprdu mam 70D, som zvedava, ako ich tam napchaju :-)))

sisente

mata221

Mati ano je to latkova bez kostic, aj ta posledna ci ktora je taka ta flakata, no kupila mi ju jedna zlata zienka :) v NR v HM, ja som z BB, takze ja mam smolu. Ale mali sme v jeden den kontrolu tak mi ju doniesla, super sa nosi.

jazz24

baby co mate nove foto v galerke:

kraasna praca!!!

lucy 1990
gratulujem!!!tak sa oplatilo pockat:))a vysledne budes mat aku velkost?obvod cez prsia po ti nepovedal?

Mata221

sisente

ahoj, prosim ta kde si kupila tu ciernu podprsku co mas v galerke-kde mas krizom ten pas?! to je taka latkova bez kostice vsak? :)

Lucy1990

Ahojte kocky, tak teraz som prisla z konzultacie od Mudr. Cervena a 4.2. mozem ist na to :-) budem mat ES TMM3 515 ml, rez pod prsiami. No neviem sa uz dockat, teraz budem musiet povybavovat predoperacne, hadam sa tam nic neukaze...idem poprecitovat papiere co som dostala :-)

JO A ZABUDLA BY SOM :-) MODELACIU NETREBA :-))))

rita149

lilly1

ja som si davala Novalgin ked bolo treba 3x denne a kazde 4 hodiny ibalgin400.
mne napr, flektor nezabera dobre.

tenda1

lilly1

ja som brala nalgesin , kúpila som si ho v lekárni a dala som si dve tabletky naraz , to mi vydržalo na 12 hodín

Mňa tiež bolel viac pravý aj ho mám viac opuchnutý a aj pravá ruka je menej pohyblivá , ale je to lepšie a lepšie každým dňom :-)