Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

lucy1990
fiha:))aj ja mam 70 pod ,cez 84 a vysledne 92:))pooperacna tiez 70D:))len nechapem to ze ty mas vacsi zaklad aj vacsi implantat,a vysledny obvod budeme mat rovnaky skoro:)mne povedal ze 4-ky budem mat:)len bojim lebo este nemam babatko,ze co potom:)mne da bud 375 al 410..stale rozmyslam ,ze ktore..raz chcem tie vacsie potom zas mensie:)ty uz babo neplanujes?

monny3

jazz24
uz si nepamätam tie miery asi pod 76 a cez 84cm,ja som malinka 155cm a 50kg,pacia sa mi velke tak uvidime...,pytas sa ci sa nebojim,teraz je pre mna najdolezitejsie, aby dopadli dobre predoperacne,lebo v pondelok ma skolila chripka tak mi babule drzte palce,lebo sa mooococ na sobotu tesim.

Mata221

sisente

na foto ti je v pohodicke :)
no ja co som kupila v HM tak to mam 70C, ale v intimmisimi mi bola dobra 70B, 70C mi tam bola trochu volnejsia..

sisente

Mata221

no ja som ju predtym tiez neskusala, vsak je elasticka, obvod sa upravit neda, to sa cez hlavu oblieka a ramienka su posuvne akurat. ja nosim inak 75D a je mi tato taka ako vidis na foto, ty ake velkosti nosis?

Mata221

sisente

jaaj to je taketo cislovanie..do kelu, tak to by som musela vyskusat..no nic, ale aj tak dakujem. budem sa musiet po takej nejakej poobzerat niekde inde :)

4pegy4

lucy1990

ahoj.prečo ti ich bude dávať pod prsiami???super velkosť :-))mne hovoril že bude dávať pod pazuchou.

sisente

Mata221

no ved to, priatel ma cestu minule v BA tak som ho vyslala, tak bol tusim v Auparku, ci Avione, teraz neviem presne, ukazal foto a vraj taku ani nemali oni... Ale v NR mali, no uz boli vo vypredaji, tak ak chces bez cim skor :).