Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

margareta123

tak ja som pooperacnu uz po desiatich dnoch mala nosit len na noc.. a po troch tyzdnoch mi doktor dovolil normalnu vystuzenu podprsenku, tak myslim, ze s tym problem mat nebudes.. aj keby si ich este nemohla velmi nosit, jjedna noc ta nezabije.. horsie to je s tym tancenim.. ze ked tam budes velmi skakat :) skus sa pre istotu porait s doktorom, ale myslim, ze by to malo byt ooukej :)

margareta123

kleopatra

fiiha, tak to si dobraa! :)) dufam, ze budem mat lahky pooperacny priebeh... len otazne je, ci by nebolo riskantne vziat si normalnu podprsenku, kedze by sa mi velmi nechcelo zhanat nejake saty az po krk, ktore by mi zakryli sportovu a nebodaj pooperacnu....

kleopatra4589

margareta123

Ja som uz po mesiaci a pol lyzovala.. a to som stala prvykrat v zivote na lyziach :) ale je prava, ze som mala pooperacnu podprsenku aj prsia poriadne obviazane obvazom... tak neviem ako s tym plesom.. uvidis ako sa budes citit, mala by si sa setrit.. ale ked budes fit, tak myslim, ze mozes..

margareta123

davidoff a xantipa

dakujem Vam za rady :)) asi fakt je najlepsie radsej sa setrit a uvidm v akom stave budem po opke, ak by som bola fit, tak to by bolo super, ale ak by som sa mala vystavovat riziku, tak radsej ples ozeliem :)

Lucy1990

jazz24
Je to zvlastne :-) a aku znacku mas mat? Pozriem si rozmery a porovnam. My uz dalsie dietatko neplanujeme, v tom mame jasno. Ale ak este nemas dietatko, tak ja radim neist do takych velkych implantatov...

davidoff

margareta123

uvidíš ako to budeš znášať, to budeš mať 3 týždne po OP-ke a to je dosť času, tak si myslím že to bude v pohode, ja som po týždni bola na veľkej oslave a v pohode, ale ja som nemala takmer žiadne bolesti po OP-ke, takže je to individuálne, ale ako píšem, to budeš mať už 3 týždne po OP-ke, je to dosť dlhá doba :-)) Držím palce

margareta123

baby

podla vas ked idem na opku 24.01. tak by som bola schopna ist na ples niekedy v polovici februara? povolil by mi doktor aspon na jeden vecer normalnu podprsenku...?

jazz24

monny3

neboj..dobre nam dopadnu vysledky:)nevies to budeme vediet uz na druhy den?ja si uz nepamatam za kolko boli:)ty mas uz deticky?:)ja si striekam preventivne bioparox,lebo mne tak pracuje psychika,ze nechapem:)a vtedy mi to prekazila choroba tak som sa poistila teraz preventivne:))