Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

joybrant
ja mam nagory a kamoska si dala eurosilicony.ale obidve znacky su v pohode.
myslim ze v nich velky rozdiel nieje.tak nedumaj nad tym.:-)
kludne si nechaj Es.nemas nad cim uvazovat,ved obidve znacky su kvalitne.

lucky363

joybrant
aha no uz som si pozerala jeho stranku,videla som ze aj Barkolova si dala unho robit prsia.
nechapem ze preco sa vyjadril ohladom Cervena ze operuje v Pezinku v malom zariadeni.Co ja viem tak je to pekna sukromna klinika.
ja som bola k nemu objednana na konzultacku ale na poslednu chvilu som to zrusila a sla do Brna.
pocula som nanho vela nazorov uz,ze je dobry aj ze nie.tak tazko povedat.a vraj je hrozne arogantny som citala na omlazeni ale uz daavno.
ved minule bol v spravach na jojke ked bola ta kauza ohladom pip implantatov.

joybryant

Lucky
V novinach som to citala a je to aj na Jeho officialnej stranke. Vravel ze by si nikdy nedovolil operovat v celkovej anesteze niekde v malom zariadeni( Doktor Cerven v pezinku) a ze na slovensku je kopu neodbornych doktorov vravel.
Kocky reagujte.. Ja dufam ze Pan cerven je dobry a hlavne zodpovedny lebo uz nechcem ist na dalsie konzultacky. Co si myslite o ES?

lucky363

joybryant
ano,tak ja som uz o nom pocula.len som nevedela ze operoval nejake zname osobnosti?si to niekde citala??

joybryant

Kocky poculi ste uz o doktorovi vlastiborovi minarjechovi? Operoval vsetky celebrity na slovensku.. Dostaneme originalnu a kompletnu dokumentaciu o nasich silikonoch? Robia Sa velke podvody s tym..
Odpovedzte prosim

jazz24

lucy1990

mam mat take co aj ty eurosilicon by matrix TMM3,410 sme sa dohodli,ale on navrhol najprv tie 375,tak su na klinike obe velkosti a povedal, ze radsej v mojom pripade anatomicke,ked som nerodila..lebo ja som mohla mat aj gulate..dufam budu pekne aj po porode,alebo kludne pojdem na reopku do vacsich,len rada by som sa vyhla modelacii v buducnosti..vies to ked sa mi pacia velke prsia tak nechcem teraz len nejake 300-ky..ale on vie ze coho som sa bala tak urcite na to prihliadal:)

monny3

jazz24
mam dve dievcata,ked ti poviem pravdu asi aj ja som si privolala tu chorobu od strachu!ja si myslim, ze tie vysledky budu na druhy den,ja si tam veru v utorok zavolam,lebo to nevydrzim!budem ti drzat palce a budem rada, ked sa tam stretneme.

margareta123

kleopatra

urcite sa opytam aj na nazor doktora. a s tym tancenim by som to samozrejme neprehanala :) ale nie je to po troch tyzdnoch vidiet, ze su prsia cerstvo po opke? myslim, kebyze mam vystrih, nie su este take nehybne...? vies ako to myslim..