Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

joybryant

ja by som to nechala tak ako rozhodol doktor..ja som sa tiez informovala cez tu kamaratku a ona mi tiez povedala ze doktor vie najlepsie a ,ze je to individualne,ktore su pre koho najlepsie..ze on to posudi podla svojich kriterii...

jazz24

lucy1990

sranda,ze len taky maly rozdiel..inak aj medzi 375 a 410 ,ze je len 1 cm rozdiel v obvode..ja nebudem vymyslat,nech rozhodne on:)ty si mala pred tehu aj svoje velke si tusim pisala..ze?velmi sa ti zvacsili pocas tehu a kojenia?

joybryant

Lucy
Chcela by som pekne gulky do vystrihov aby som uz ani podprsenku nemusela nosit ;)
Nechcem ze Sa usadia a budu male.. Co myslis?

jazz24

lucky363

tak ,rada by som to dala na spravnu mieru,v pezinku v IEM maju najlepsie a najnovsie pristroje na Slovensku,mozno niektore ako vobec prva klinika na SR..urcite novsie a kvalitnejsie ako v niektorych nemocniciach komunistickych..a viem to velmi dobre lebo majitelka IEM je moja kamaratka..aj anesteziu tam maju najsetrnejsiu aka je dostupna na trhu..tusim aj novamed ma tu anesteziu ,to neviem presne..takze ziaden strach je to krasna,luxusna klinika,ktora ma vsetky najnovsie pristroje ako prva!a doktor Cerven je urcite spicka na SR..ja by som nesla k inemu..sestra bola u doktora minaroviecha a nie je velmi spokojna..ale to uz je davnejsie..

Lucy1990

jazz24

Pozrela som tie rozmery a tie 410 ml su len o cm na vysku a na sirku mensie a projekcia je len o 2 mm mensia, takze obvod cez prsia budeme mat podobny :-) ale hovorim, cim tazsie prsia, tym horsie do buducna ak este nemas deti, zvysuje sa riziko poklesu, aj ked je to anatom...

lucky363

joybryant
tak to urcite nebudu male kedze si nizka a stihla.neboj sa.a aku predstavu mas ty?ake velke by si chcela mat??