Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

xantipa163

no tie ceny ,to je fakt! ona platila 5 rokov dozadu 100 000 sk!
ma sice mentorky,ale podla mna aj tie znacky implantatov su o marketingu!!urcite su vsetky implantaty na rovnakej,al velmi podobnej urovni( ved v ramci konkurencie zistuju vsetky inovacie a nove technolog,postupy)

Lucy1990

jazz24

Ja som mala uz na zakladnej skole ´najvacsie prsia zo skoly :-))) potom som schudla, zmensili sa na velkost 70D ale pocas tehotenstva sa naliali na 75E a prve dnu po porode som bola ako pamela :-))) a potom pocas kojenia vyzerali ako psie usi :-((( teraz nosim 75C a celkom sa mi upravili, ale to som nosila den-noc podprsenku a natierala 2x do dna...

xantipa163

joybryant

a to si kde citala s Minarovjechom?

On je top akurat v tom, ake ma ceny.
A k tym zariadeniam...mne operoval prst na ruke v Ruzinove na chirurgii ruky, Mudr.Racz(plasticky chirurg), no a ked som tam cakavala na kontroly, tak som ten fasa komfort velkej nemocnice videla...
Baby po opke obviazane tam tlacili na posteli, cez celu chodbu, kde bolo bez prehanania kazdy den 20-30 ludi, a vsetci sme na tie baby cumeli...
Po tej spinavej chodbe, t.j. ziadna sterilita, operacky su na opacnom konci budovy, takze dllha chodba, potom vytah..

A to nevravim, ze o anonymite sa neda ani hovorit, ked na teba kazdy cumi...

Minarovjech je vraj mily len na konzultacke a po opke, ale ked su problemy, tak je vraj arogantny a nema zaujem riesit problemy...asi tak. :-(

4pegy4

Heringová si ich tak nechutne vytláča, inak by neboli také ....aspon podla mna :-)) ale Cifrová ich má fakt krásne :-))podla mna ale velmi záleží aj od postavy.mne to dr.vysvetloval tak, že ked pozriem jednu velkost silikon.impl. nikdy nebude na mne také ako na inej babe.možme mať aj rovnaké miery, pretože nemusime mať rovnaký prsný sval.záleží to aj od kože, niektorá má vacsiu elasticitu ako druhá...atd..

jazz24

presne tak aj kicikoleva aj skamlova aj jarova su vysledkom jeho zlatych ruk:) no mne osobne sa barkolovej prsia velmi nepacia..a myslim si,ze vyssie spominane dievcata urcite maju velmi dobry prehlad ohladom plast.chirurgov ..a minarovjech je uz zabudnuta hviezda preto sa tak asi vyjadril:)

Petulielienka

Jasne že to povedal (minarovjech)iba kvôli tomu,že väčšina bab chodí k Červeňovi..ja osobne by som k nemu tiež hned išla ale nechcem čakať rok na opku :(( (snáď sa mi to nevypomstí) a tiež som o ňom počula že je veľmi arogantný...a fakt robil aj Heringovú? Ja stále paradoxne hovorím že ona má najskaredsie prsia (implantáty) aké som videla =D =D ale Cifrová je zase u mna TOP ;-)

jazz24

joybryant

a to minarovjech povedal o cervenovi??
to je jasne preco,lebo ma ovela menej pacientiek ako on..si myslim..lebo keby bol normalny tak aj keby si to myslel by to nerozpraval do eteru..