Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ejush

Hura tak uz aj ja mam termin :) sice mam este 8 mesiacov cas ale dufam ze to rychlo prejde :D ...inak dievcata ma tu niektora z vas vysku okolo 178? aky objem ste si davali? ja mam A a chcela by som max C nech mi velmi nezavadzaju pri mojom aktivnom zivote :))) mohlo by to byt okolo tych 350 ml? anatomicke?

rita149

katka54

platila som 40€ tusim,nie som si ista,spravili mi vsetko na jednom mieste, ja som bola ale objednana u Mudr.Dědičovej.Objednavala som sa tam na recepcii na prvom poschodi kde je aj bufet.Musis sa objednat asi aby ta zobrala.Mavaju tam vela,mne robili preoperacne 2.12 a 5.12 som isla na opku.Skus tam zavolat pozri čislo na straneke Novamedu na tu Doktorku a opytaj sa, určite ti to spravia a mas to vsetko na jednom mieste.

Mery NR

baby, mne už z tej veľkosti asi šibe. včera som sa bála či na mňa(158cm, 47kg) nebude 320 ml anatóm veľa a teraz ako čítam baby na omlazení radia krpatým babám ktoré chcú mať trojky pod 350 ml neísť. už by som si do opky asi nemala comp zapnúť lebo len vymýšlam :-))
podľa váš budem mať tie trojky s 320 ml alebo nie? teraz mám po deťoch také ovisnuté polky

Katka54

rita149,

k tým predoperačným - vieš mi poradiť tel. číslo, kde si sa objednala? Prišla si tam s tým papierom od Dr., čo všetko máš mať spravené a za deň Ťa vybavili? Je to tam všetko (všetky vyšetrenia) na jednom mieste? Koľko si platila?

Rozmýšľam, že aj ja pôjdem tam na predoperačné..

rita149

joybryant

noo tie Minarovjechove celebrity :-)))
ved napr. Barkolova ma otrasne prsia, to nie ej bohvie aka vyzytka.A ked uz je taky dobry ako sa prezentuje ako moze z ust vypustit taku sprostost ze by neoperoval na nejakej malej klinike.

Mna operoval Mudr.Červeň v Novamede.Ta mala kliniky ako to Minarovjech hovori je tak vybavena ze schova do vrecak hoci jaku nemocnicu velku.Ma vsetko co ma mat.Od vybavenia cez personal az po to jedlo napriklad, ktore bolo uzasne.
Ja som si v Novamede dala robit aj preoperacne a dala som prednost im ako nejakej doktorke vo " velkej" nemocnici!

Mudr.Červen, je najlepši plasticky chirirg na Slovensku, teraz som asi neulahodila babam kotore on neoperoval ale ved sa stači pozret do galerie. Je tam nejaka baba co ma sptane prsia spravene? alebo je nespokojna? urcite nie! On je hlavne super človek a je špicka v tom čo robi, Budem to hovorit vzdy a kazdemu kto sa ma opyta na niečo ohladom plastiky prs!Implantaty ktore použiva su kvalite, overene a nie su na trhu rok-dva, takze vie co robi!

len zavistlivy clovek moze na jeho adresu napisat neco zle!!! Zavidi mu vela ludi a vlastne ma aj čo...

jazz24

Lucy1990

no ja tiez teraz nosim C -cka a urcite nemam 3-ky!tak to po opke dufam zozeniem nejaku podprdu:))podla mna budu tvoje pekne,vacsie ,ale zas nie mega..teraz co je v playboy ta playmate katarina sarkova ona ma 550 a su vacsie,ale nie zas mega a to je malicka a chuducka:)

Lucy1990

xantipa163

Neviem preco, ale myslim si, ze na mne tie prsia nebudu vyzerat take velke, vidim to aj podla podprseniek, aj ked som nosila 4ky, tak nikto by na mna nepovedal ze to boli 4ky :-) neviem cim to je...hlavne nech sa vydaria :-)

jazz24

Ja natieram na striedacku s elastinom q a niveou spevnujucim mliekom :-) a s Mariom som zatial nefotila, ale pozname sa :-)

jazz24

Lucy1990

a cim si sa natierala?ja sa teraz pred opkou natieram elastin Q :) pre istotu,aby sa mi neurobili strie,sice to je skor vynimka:)ja som strasne prepnuta zo seba,chcela by som vsetko Tip-top a som strasna detailistka;)inak ty si fotila aj s mariom gottim,ze?:)