joybryant
noo tie Minarovjechove celebrity :-)))
ved napr. Barkolova ma otrasne prsia, to nie ej bohvie aka vyzytka.A ked uz je taky dobry ako sa prezentuje ako moze z ust vypustit taku sprostost ze by neoperoval na nejakej malej klinike.
Mna operoval Mudr.Červeň v Novamede.Ta mala kliniky ako to Minarovjech hovori je tak vybavena ze schova do vrecak hoci jaku nemocnicu velku.Ma vsetko co ma mat.Od vybavenia cez personal az po to jedlo napriklad, ktore bolo uzasne.
Ja som si v Novamede dala robit aj preoperacne a dala som prednost im ako nejakej doktorke vo " velkej" nemocnici!
Mudr.Červen, je najlepši plasticky chirirg na Slovensku, teraz som asi neulahodila babam kotore on neoperoval ale ved sa stači pozret do galerie. Je tam nejaka baba co ma sptane prsia spravene? alebo je nespokojna? urcite nie! On je hlavne super človek a je špicka v tom čo robi, Budem to hovorit vzdy a kazdemu kto sa ma opyta na niečo ohladom plastiky prs!Implantaty ktore použiva su kvalite, overene a nie su na trhu rok-dva, takze vie co robi!
len zavistlivy clovek moze na jeho adresu napisat neco zle!!! Zavidi mu vela ludi a vlastne ma aj čo...